30 Aralık 2023 Türkiye Gündemi

Türkiye, bugün CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka'nın düzenleyeceği basın toplantısı ve Ulaştırma Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun gerçekleştireceği etkinliklerle dolu bir gün geçirecek.

Türkiye, bugün CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka'nın düzenleyeceği basın toplantısı ve Ulaştırma Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun gerçekleştireceği etkinliklerle dolu bir gün geçirecek.

Gün boyunca yaşanan gelişmelerle ilgili güncel bilgileri hakimiyet.com’dan takip etmeye devam edebilirsiniz.

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka, Parti Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenleyecek. Nazlıaka, partisinin güncel politika ve stratejileri hakkında medya mensuplarına önemli açıklamalarda bulunacak. Toplantının ana gündem maddeleri arasında, parti vizyonu, yerel ve ulusal konulardaki politika öncelikleri yer alacak.

EKONOMİ FİNANS

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, esnaf ziyareti yapacak, sivil toplum kuruluşları buluşmasına katılacak, gençlerle bir araya gelecek. Bakan Uraloğlu, ülkenin ekonomik ve altyapısal konularına dair esnafın görüşlerini dinleyecek, sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği ve dayanışma stratejilerini ele alacak. Gençlerle gerçekleştirilecek buluşma ise genç neslin sorunlarına odaklanacak.

SPOR

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 14. haftası; Aliağa Petkimspor-Onvo Büyükçekmece Basketbol, Beşiktaş Emlakjet-Türk Telekom, Fenerbahçe Beko-Bursaspor İnfo Yatırım ve Anadolu Efes-Darüşşafaka Lassa müsabakalarıyla tamamlanacak. Bu karşılaşmalar, basketbol tutkunlarının heyecanla beklediği rekabetlere sahne olacak.

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftası; Emlak Konut-Fenerbahçe Alagöz Holding, Beşiktaş-Antalya Büyükşehir Belediyespor Toroslar Basketbol, Nesibe Aydın-Çankaya Üniversitesi, BOTAŞ-OGM Ormanspor, İlkem Yapı Tarsusspor-Melikgazi Kayseri Basketbol ve Mehmet Kavan Yapı İzmit Belediyespor-Galatasaray Çağdaş Faktoring maçlarıyla tamamlanacak. Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde heyecan dorukta olacak.

Hentbol Kadınlar Süper Lig'in 12. haftası, Tekirdağ Süleymanpaşa-Aksaray Belediyespor maçıyla başlayacak. Hentbolseverler, ligin bu haftaki mücadelesini merakla bekleyecek.

Bakmadan Geçme