30 Ocak 2024 Türkiye Gündemi

Türkiye gündemi bugün de yoğun olacak. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı'na katılacak. Ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek 'Güven Mektubu Takdim' törenleri çerçevesinde Ürdün, Gine Bissau, Ekvator Ginesi ve Umman büyükelçilerini kabul edecek. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ise Birleşik Arap Emirlikleri'nde önemli diplomatik görüşmelerde bulunacak ve ASELSAN BAE Ofisi'nin açılışını gerçekleştirecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılarak önemli açıklamalarda bulunacak.

Türkiye gündemi bugün de yoğun olacak. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı'na katılacak. Ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek "Güven Mektubu Takdim" törenleri çerçevesinde Ürdün, Gine Bissau, Ekvator Ginesi ve Umman büyükelçilerini kabul edecek. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ise Birleşik Arap Emirlikleri'nde önemli diplomatik görüşmelerde bulunacak ve ASELSAN BAE Ofisi'nin açılışını gerçekleştirecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılarak önemli açıklamalarda bulunacak.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN YOĞUN PROGRAMI: SEÇİM BEYANNAMESİ TANITIMI VE GÜVEN MEKTUBU TÖRENLERİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısı'na katılacak. Ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek "Güven Mektubu Takdim" törenleri kapsamında Ürdün, Gine Bissau, Ekvator Ginesi ve Umman büyükelçilerini kabul edecek.
TBMM BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ'UN DİPLOMATİK ZİYARETLERİ VE ASELSAN BAE OFİSİ AÇILIŞI
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Federal Ulusal Konseyi Başkanı Saqr Ghobash ve Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile görüşecek. Ayrıca, ASELSAN BAE Ofisi'nin açılışını gerçekleştirecek.
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'İN TBMM GRUP TOPLANTISI KATILIMI
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin TBMM Grup Toplantısı'na katılacak ve partisinin gündemine ilişkin açıklamalarda bulunacak.
ADALET BAKANI YILMAZ TUNÇ'UN HAKİMLER SAVCILAR KURULU TEFTİŞ KURULU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI'NA KATILIMI
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakimler Savcılar Kurulu Teftiş Kurulu Başkanlığı Değerlendirme Toplantısı'na iştirak edecek.
TÜRKİYE İSTATİSTİK KURUMU'NUN EKONOMİK GÜVEN ENDEKSİ VE YOKSULLUK İSTATİSTİKLERİNİN AÇIKLANMASI
Türkiye İstatistik Kurumu, ocak ayı ekonomik güven endeksini ve 2023 yılı yoksulluk ve yaşam koşulları istatistiklerini açıklayacak.
DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN'IN BULGARİSTAN ZİYARETİ
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel ile görüşecek, Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ve Başbakan Nikolay Denkov tarafından kabul edilecek.
TÜRK BASKETBOL TAKIMLARININ AVRUPA ARENASINDAKİ MAÇLARI
•    Fenerbahçe Beko, Basketbol THY Avrupa Ligi'nde LDLC ASVEL Villeurbanne ekibiyle deplasmanda karşılaşacak.
•    Beşiktaş Emlakjet, Basketbol BKT Avrupa Kupası'nda Paris Basketball takımını ağırlayacak.
•    Galatasaray Ekmas, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde JDA Bourgogne Dijon ekibini Türkiye'de konuk edecek.
FIBA KADINLAR AVRUPA LİGİ'NDE TÜRK TAKIMLARININ MAÇLARI
•    Fenerbahçe Alagöz Holding, A Grubu'nda Macaristan'ın DVTK Hun-Therm takımını ağırlayacak.
•    ÇBK Mersin, B Grubu'nda Çekya'nın ZVVZ USK Prag ekibini Türkiye'de ağırlayacak.
VOLEYBOL KADINLAR CEV ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE VAKIFBANK'IN PLAY-OFF MAÇI
VakıfBank, Polonya'nın PGE Rysice takımına konuk olacak.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme