31 EKİM YARIN OKULLAR TATİL Mİ? Öğrenciler Ekim ayını kapatmaya niyetli! Yarın (31 Ekim Salı) okullar tatil edildi mi?

31 Ekim yarın okullar tatil mi? sorusu öğrenciler ve velileri tarafından araştırılıyor. Milyonlarca öğrencinin beklenmedik şekilde 30 Ekim Pazartesi tatile gitmesi büyük heyecana yol açmıştı. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesi kapsamında okullar bir günlüğüne tatil edilmişti. Peki, Yarın (31 Ekim Salı) okullar tatil edildi mi?

31 Ekim yarın okullar tatil mi? Yarın (31 Ekim Salı) okullar tatil edildi mi? soruları milyonlarca öğrenci ve velileri tarafından araştırılıyor. Sadece öğrenciler ile veliler değil öğretmenler de merakla bu soruların yanıtını arıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet’in 100’üncü yılı dolayısıyla öğrencilere 1 günlük tatil armağan etmesinin ardından şimdi de gözler 31 Ekim’de…

31 EKİM YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

31 Ekim yarın okullar tatil değil. Türkiye’deki 81 ilde herhangi bir olumsuz durum gerçekleşmemesi durumunda öğrencilerin tamamı okullarında ders başı yapacak. 81 il valilikleri okullarda tatil kararı almadığı takdirde okul öncesi, ilkokul, orta okul ve lise öğrencileri derslerine gidecek. Üniversite öğrencileri ise zaten 30 Ekim’de ders başı yapmıştı.

YARIN (31 EKİM SALI) OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?

Yarın, yani 31 Ekim Salı günü okullar tatil edilmeyecek. Dolayısıyla 81 ilde olumsuz bir durum oluşması haricinde milyonlarca öğrenci 28-29-30 Ekim tatillerinin ardından yeniden sıra başına gidecek.  Cumhurbaşkanı Erdoğan, "30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim." açıklamasını yapmıştı.  

Bakmadan Geçme