31 Ocak 2024 Türkiye Gündemi

Bugün Türkiye gündeminde gündem hareketli olacak. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Yardımcısı Şeyh Muhammed bin Raşid Al Mektum ile önemli bir görüşme gerçekleştirecek. Görüşmenin ana gündem maddeleri arasında, Türkiye-BAE ikili ilişkilerinin güçlendirilmesi, bölgesel konular ve ortak işbirliği projeleri yer alıyor. Aynı gün içinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürkçü Düşünce Derneği Cem Eren Kültür Merkezi'nin açılışı ve Prof. Dr. Muammer Aksoy'u anma törenine katılacak. TBMM'de İYİ Parti ve Saadet Partisi Grup toplantıları düzenlenecek, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 'Ukrayna'nın Yeniden İnşası Forumu'na katılacak. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Romanya'da Dışişleri Bakanı Luminita Odobescu ve Senato Başkanı Nicolae Ciuca ile görüşecek. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2023 turizm verilerini açıklayacak ve 2024-2028 turizm hedeflerini değerlendirecek. Ayrıca, Anadolu Efes, Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Zalgiris ile karşılaşacak, üst sıradaki yerini korumaya çalışacak.

Bugün Türkiye gündeminde gündem hareketli olacak.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Yardımcısı Şeyh Muhammed bin Raşid Al Mektum ile önemli bir görüşme gerçekleştirecek. Görüşmenin ana gündem maddeleri arasında, Türkiye-BAE ikili ilişkilerinin güçlendirilmesi, bölgesel konular ve ortak işbirliği projeleri yer alıyor. Aynı gün içinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürkçü Düşünce Derneği Cem Eren Kültür Merkezi'nin açılışı ve Prof. Dr. Muammer Aksoy'u anma törenine katılacak. TBMM'de İYİ Parti ve Saadet Partisi Grup toplantıları düzenlenecek, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Ukrayna’nın Yeniden İnşası Forumu"na katılacak. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Romanya'da Dışişleri Bakanı Luminita Odobescu ve Senato Başkanı Nicolae Ciuca ile görüşecek. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2023 turizm verilerini açıklayacak ve 2024-2028 turizm hedeflerini değerlendirecek. Ayrıca, Anadolu Efes, Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Zalgiris ile karşılaşacak, üst sıradaki yerini korumaya çalışacak.

TBMM BAŞKANI NUMAN KURTULMUŞ, BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ (BAE) DEVLET BAŞKANI YARDIMCISI İLE GÖRÜŞÜYOR

Bugün TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkanı Yardımcısı, Başbakan ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Mektum ile önemli bir görüşme gerçekleştirecek. Görüşmenin gündeminde, Türkiye ile BAE arasındaki ikili ilişkilerin güçlendirilmesi, bölgesel konular ve ortak işbirliği projeleri bulunuyor.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ CEM EREN KÜLTÜR MERKEZİ'NİN AÇILIŞINA KATILACAK

Aynı gün içerisinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Atatürkçü Düşünce Derneği Cem Eren Kültür Merkezi'nin açılışı ve Prof. Dr. Muammer Aksoy'u anma törenine katılacak. Özel'in bu etkinliğe katılımıyla, Atatürk ilke ve düşüncelerine olan bağlılığını bir kez daha vurgulaması bekleniyor.

TBMM'DEN İYİ PARTİ VE SAADET PARTİSİ GRUP TOPLANTILARI DÜZENLENECEK

TBMM'de İYİ Parti ve Saadet Partisi Grup toplantıları düzenlenecek. Parti liderleri, güncel siyasi konuları ve partilerinin gündemini değerlendirecekleri toplantılarda önemli açıklamalarda bulunabilirler.

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU VE TİCARET BAKANI ÖMER BOLAT, "UKRAYNA’NIN YENİDEN İNŞASI FORUMU"NA KATILACAK

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Ukrayna’nın Yeniden İnşası Forumu"na katılacak. Bu forumda, Ukrayna'nın yeniden inşası sürecinde Türkiye'nin rolü ve işbirliği olanakları ele alınacak.

DIŞİŞLERİ BAKANI HAKAN FİDAN, ROMANYA DIŞİŞLERİ BAKANI VE SENATO BAŞKANI İLE GÖRÜŞECEK

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Romanya Dışişleri Bakanı Luminita Odobescu ve Senato Başkanı Nicolae Ciuca ile görüşecek. Ayrıca, Başbakan Marcel Ciolacu tarafından kabul edilecek olan Bakan Fidan, Türkiye-Romanya ilişkilerini güçlendirmek ve bölgesel konularda işbirliği sağlamak amacıyla görüşmeler gerçekleştirecek.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI MEHMET NURİ ERSOY, 2023 TURİZM VERİLERİNİ AÇIKLAYACAK

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenleyeceği basın toplantısında, 2023 yılı turizm verilerini değerlendirecek ve 2024-2028 turizm hedeflerini açıklayacak.

ANADOLU EFES, BASKETBOL THY AVRUPA LİGİ'NDE ZALGİRİS İLE KARŞILAŞACAK

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 24. haftasında Anadolu Efes, Litvanya'nın Zalgiris ekibi ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Türk temsilcisi, bu zorlu mücadelede güçlü rakibini mağlup ederek üst sıralardaki yerini korumaya çalışacak.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme