4'e 4 Futbol Turnuvası: Red Bull Four 2 Score Başlıyor!

Red Bull'un global futbol etkinliği Red Bull Four 2 Score bu yıl Türkiye'de ilk defa düzenleniyor. Doğru zamanda atılan gollerin ekstra avantaj sağladığı turnuvanın Türkiye elemeleri Adana, Konya ve Samsun'da gerçekleşecek.

4'e 4 Futbol Turnuvası: Red Bull Four 2 Score Başlıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dörder kişiden oluşan iki takımın küçük bir sahada birbirlerine karşı mücadele edeceği futbol turnuvası Red Bull Four 2 Score Türkiye için geri sayım başladı.

Bu yıl ülkemizde ilk kez düzenlenecek olan turnuvanın elemeleri Adana, Konya ve Samsun’da gerçekleşecek. Türkiye Finali ise yine Samsun’da düzenlenecek.

Red Bull Four 2 Score benzersiz kurallarıyla futbola eğlence katıyor Takımların dört ana bir yedek oyuncudan oluşacağı turnuvada maçlar 15x25 ölçülerdeki sahada oynanıyor.

4'e 4 Futbol Turnuvası: Red Bull Four 2 Score Başlıyor!

10 dakika süren ve kaleci olmayan maçlarda ilk ve son dakikada atılan goller 2 gol olarak sayılıyor. Devre arası ve mola verilmeyen Red Bull Four 2 Score’da heyecan ve oyun hızı en üst seviyede olacak. Kaleci olmayan turnuvada oyuncular gol atmak için daha fazla fırsata sahip oluyor.

Bu yıl 25’ten fazla ülkede düzenlenen Red Bull Four 2 Score’da takımlar Almanya’nın Leipzig şehrinde, Red Bull Leipzig’in stadında gerçekleşecek olan Dünya Finali’ne katılma şansı için mücadele edecek.

Red Bull Four 2 Score Türkiye elemeleri 13-14 Nisan'da Adana’da, 20-21 Nisan'da Konya’da, 27 Nisan'da Samsun’da gerçekleşecek. Türkiye Finali ise 28 Nisan'da yine Samsun’da düzenlenecek

Bakmadan Geçme