5 Ocak Türkiye Gündemi

Hafta sonuna doğru Türkiye bugün yoğun bir gündem yaşayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tanıtımı programı düzenleyecek, Adalet Bakanı Tunç, şehit polis ve mübaşir için anma törenine katılacak, İYİ Parti il teşkilat buluşması gerçekleştirecek, Bakan Kacır yapay zeka ve sürdürülebilir ileri malzemeler açılış programına katılacak, Ticaret Bakanı Bolat Türkiye-Birleşik Krallık ilişkilerine dair toplantılara katılacak, Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı düzenlenecek ve Spor arenasında heyecan devam edecek.

Hafta sonuna doğru Türkiye bugün yoğun bir gündem yaşayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da çeşitli ziyaretler gerçekleştirecek, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tanıtımı programı düzenleyecek, Adalet Bakanı Tunç, şehit polis ve mübaşir için anma törenine katılacak, İYİ Parti il teşkilat buluşması gerçekleştirecek, Bakan Kacır yapay zeka ve sürdürülebilir ileri malzemeler açılış programına katılacak, Ticaret Bakanı Bolat Türkiye-Birleşik Krallık ilişkilerine dair toplantılara katılacak, Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı düzenlenecek ve Spor arenasında heyecan devam edecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İSTANBUL'DA YOĞUN PROGRAMDA

İstanbul'da bugün gerçekleşecek Ortak Paylaşım Forumu'na katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Havalimanı'nda 6992 polisin göreve başlaması ve 1573 yeni aracın hizmete alım törenine de iştirak edecek. Çırağan Palace Kempinski'de düzenlenecek forumda, çeşitli konularda ortak paylaşımlarda bulunulması bekleniyor.

CHP'DEN İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TANITIMI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tanıtım Toplantısı'na katılacak. Parti, İstanbul'da yapılacak yerel seçimler için adaylarını kamuoyuna tanıtma hazırlıklarını sürdürüyor.

ADALET BAKANI'NDAN ŞEHİT POLİS VE MÜBAŞİR İÇİN ANMA TÖRENİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir Adalet Sarayı'nda düzenlenecek olan şehit polis memuru Fethi Sekin ve şehit mübaşir Musa Can'ı anma törenine katılacak. Tören, güvenlik güçlerine yapılan vatan hizmetinin anısına düzenleniyor.

İYİ PARTİ'DEN İL TEŞKİLAT BULUŞMASI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin düzenlediği il teşkilat buluşmasına katılacak. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek etkinlikte, parti içi konular ve gelecek stratejileri ele alınacak.

BAKAN KACIR'DAN YAPAY ZEKA VE SÜRDÜRÜLEBİLİR İLERİ MALZEMELER AÇILIŞI

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Yapay Zeka Ekosistem Çağrısı İmza Töreni ile Kordsa Sürdürülebilir İleri Malzemeler Laboratuvarı Açılış Töreni'ne katılacak. Bu etkinlikler, Türkiye'nin teknolojik gelişim ve sürdürülebilir malzeme üretimindeki başarılarına odaklanacak.

TİCARET BAKANI BOLAT'TAN TÜRKİYE-BİRLEŞİK KRALLIK İLİŞKİLERİNE DAİR TOPLANTILAR

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türkiye-Birleşik Krallık VII. Dönem JETCO Toplantısı ile Türkiye-Birleşik Krallık İş Forumu'na katılacak. Toplantılarda, iki ülke arasındaki ticaret ve ekonomik ilişkiler ele alınacak.

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI BAŞLIYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı, bugün çeşitli etkinliklerle başlayacak. Binlerce gencin katılımıyla gerçekleşen etkinliklerde, Sarıkamış'ta şehit düşen askerler anılacak.

SPOR ARENASINDA HEYECAN DEVAM EDİYOR

Trendyol Süper Lig'de 19. hafta maçları Gaziantep FK vs. Siltaş Yapı Pendikspor, Bitexen Antalyaspor vs. Corendon Alanyaspor ve Beşiktaş vs. Kasımpaşa müsabakalarıyla başlayacak. Ayrıca THY Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes, Real Madrid'e konuk olacak ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Bahçeşehir Koleji-Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket maçıyla heyecan devam edecek. ING Kadınlar Türkiye Kupası Dörtlü Finali'nde ise Fenerbahçe Alagöz Holding ile ÇBK Mersin arasında final maçı gerçekleştirilecek, Vodafone Sultanlar Ligi'nin 14. haftası Karayolları vs. VakıfBank maçıyla başlayacak.

Özel Haber

Bakmadan Geçme