5 yaşındaki kızına işkence eden zihinsel engelli anne tutuklandı

Gaziantep'te 5 yaşındaki kızına işkence edip günlerce aç bırakan zihinsel engelli anne tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bakan Yanık 'Ailenin 3 çocuğu devlet koruması altına alındı.' dedi.

5 yaşındaki kızına işkence eden zihinsel engelli anne tutuklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, annesi tarafından işkence edilerek günlerce aç bırakılan 5 yaşındaki Firdevs Y. ile ilgili açıklamada bulundu.

BAKAN YANIK: AİLENİN 3 ÇOCUĞU DEVLET KORUMASI ALTINA ALINDI

Bakan Yanık "Gaziantep'te zihinsel engelli bir annenin 5 yaşındaki kızına uyguladığı şiddet hepimizi derinden yaraladı. Bakanlık olarak şiddet mağduru kızımızın tedavi sürecini yakından takip ediyoruz. Ailenin 3 çocuğu devlet koruması altına alındı." dedi.

VALİ GÜL: KIZIMIZIN TEDAVİSİ VALİLİĞİMİZ TARAFINDAN TAKIP EDİLMEKTEDIR

Kızına şiddet uygulayan annenin zihinsel engelli olduğunu açıklayan Vali Gül, annenin tutuklanarak cezaevine gönderildiğini, diğer çocukların ise devlet korumasına alındığını duyurdu. Vali Gül, konu ile ilgili açıklamasında, "Zihinsel engelli bir annenin, 5 yaşındaki kızına uyguladığı şiddet hepimizi derinden üzmüştür. Kızımızın tedavisi Valiliğimiz tarafından takip edilmektedir. Çocuklar, sosyal hizmetler çerçevesinde devlet korumasına alınmıştır. Şüpheli kişi mahkeme tarafından tutuklanmıştır" ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme