60 bin kişi ile kongreye gidiyor...

YRP MKYK Üyesi, Konya İl Eski Başkanı Mustafa Özerdem kongre tarihlerini açıkladı. İl Kongresi'ne YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın da katılacağını söyleyen Özerdem hakimiyet.com 'a özel açıklamalarda bulundu.

60 bin kişi ile kongreye gidiyor...
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

HAKİMİYET.COM HABER MERKEZİ

Seçim öncesi kongrelerini yapmaya hazırlanan Yeniden Refah Partisi 16 Ekim’de Konya İl Kongresi’ni,  6 Kasım’da ise Genel Kongrelerini yapacak. 

Hakimiyet.com ‘a konuşan YRP MKYK Üyesi, Konya İl Eski Başkanı Mustafa Özerdem, 60 bin kişi ile il kongresini yapacaklarını belirterek, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın da kongreye katılacağını söyledi.

FATİH ERBAKAN KONGREYE GELECEK

Özerdem, “16 Ekim’de Konya İl Kongremiz var. Genel Başkanımız kongremize katılım sağlayacaklar. Daha sonrasında da büyük kongremiz için 6 Kasım tarihi belirlendi. Biz ilk kongremizi 55 bin kişiyle yapmıştık, inşallah yeni yapılacak olan kongreyi de 60 bin kişinin katılımıyla yapmayı hedefliyoruz. Biz Konya ili bazında 23 ilçenin kongresini tamamlamış bulunuyoruz. Diğer kongrelerimizi de belirlenmiş olan tarihlerde yapmayı planlıyoruz” dedi.

VATANDAŞ 2 İTTİFAK ARASINDA SIKIŞTI KALDI”

Türkiye’nin iki ittifak arasında sıkışmış durumda olduğunu söyleyen Özerdem, partilerinin halka ikinci bir yol göstereceğini ifade etti. Özerdem, “Vatandaşımız şuan ikili bir sistem içerisinde, iki ittifakın arasında sıkıştırılmış durumda. Vatandaşlar hükümetten memnun değiller ama muhalefet bloğunun da göstermiş olduğu tavırlardan ve yapmış olduğu ittifaklardan umutlu değiller. Biz Yeniden Refah Partisi olarak insanlarımıza 3. bir yol göstererek bu ittifaklara girmeden umut olabilmek, Türkiye’nin ekonomik ve sosyal alandaki sorunlarını çözebilmek için gerekli projelerimizi sunacağız. Sunmaya da devam ediyoruz” diye konuştu.

ÖNEMLİ OLAN TÜRKİYE’DE DOĞRU ŞEYLERİN YAPILMASI”

Özerdem, muhalefetin hakaret ve eleştiri üzerinden propagandalarını yürüttüğünü söyleyerek neler yapılması gerektiğini hazırladıkları projelerle kamuoyuna sunduklarını belirtti. Özerdem, “Zaten seçim sürecine girmeden önce, yaklaşık bir yıldır Türkiye’de iktidara gelmeden neler yapılması gerektiğini ve neler yapacağımızı anlatıyoruz. Bunları kitaplaştırdık. Aynı zamanda hem iktidar bloğuna hem de muhalefet bloğuna bu çalışmalarımızı gönderdik. Önemli olan Türkiye’de illa bizim iktidar olmamız değil, doğru şeylerin yapılmış olması. Bunun için de gayret ediyoruz ve kamuoyu oluşturmaya çalışıyoruz. Ama bu ittifaklarda, seçim durumunda söylemiş olduğumuz gibi insanımıza bir seçenek olmuş olacağız, bir çıkış yolu sağlamış olacağız. Çünkü her iki ittifak de iki tarafı çok ağır bir şekilde eleştiriyor. Ve çözüm üzerinden değil sadece hakaret ve eleştiri üzerinden propagandalarını yürütüyorlar” dedi.

Bakmadan Geçme