• Haberler
  • Konya
  • 66. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği'nde trap atışı yarışması büyük ilgi gördü

66. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği'nde trap atışı yarışması büyük ilgi gördü

66. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği, bu yıl da hem kültürel hem sportif etkinliklerle dikkatleri üzerine çekti. Şenlik kapsamında düzenlenen trap atışı yarışması, izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı.

66. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği'nde trap atışı yarışması büyük ilgi gördü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akşehir Belediyesi ile Akşehir Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği yarışma, Alanyurt Mahallesi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Sıcak havaya rağmen 94 yarışmacının katıldığı organizasyona, Akşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Nuri Bozoğlu, Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Tolga Soylu, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş da ilgi gösterdi.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışma sonunda İbrahim Arslan birincilik kürsüsüne çıkarken, Kamil Selçik ikinci, Volkan Körlü ise üçüncü oldu. Muharrem Altınkaynak, Mehmet Ata, Berke Mustafa Koç ve Anıl Türkoğlu ise mansiyon ödülüne layık görüldü.66. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği'nde trap atışı yarışması büyük ilgi gördü

Törende konuşan Akşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Nuri Bozoğlu, “Zorlu hava koşullarına rağmen sahada gösterilen gayret ve emek takdire şayan. Tüm katılımcıları kutluyorum. Trap atışı gibi spor dallarına gençlerimizin ilgisini artırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

 

Hakimiyet Gazetesi - Hakimiyet Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!