7500 lira ve üzeri maaş alan emekliler yaşadı: İşte alacakları yeni ödeme!

Aldıkları düşük maaşlarla geçinmeye çalışan emeklileri sevindiren haber bankalardan gelmeye devam ediyor, işte emeklilere Eylül ayında verilecek son promosyon.

Son yıllarda bankalar emeklilere vermiş olduğu maaş promosyonları ile büyük dikkat çekiyor.

Bilindiği üzere emekliler, bankalardan maaşlarını 3 sene çekme sözü verdiklerinde bankalardan bir sefere mahsus olmak üzere yüklü miktarda ödemeler alıyorlar, işte bankaların Eylül ayına özel emeklilere verecekleri promosyon rakamları.

NE ANLAMA GELİYOR? 
Emekli promosyonu, emekli maaşınızı bir bankadan almanız karşılığında size verilen ek bir ödeme olduğu belirtilerek bu ödeme, bankanın size sunduğu diğer hizmetlerden yararlanmanızı teşvik etmek için olduğu ifade edildi.  

Emekli promosyonu miktarı, emekli maaşınızın tutarına ve bankanın size sunduğu şartlara göre değiştiği belirtilerek genel olarak, emekli maaşı 7.500 TL'nin üstünde olan emeklilere promosyon ödemesi yapılıyor.  Ancak bazı bankalar, belirli koşulları yerine getirmeniz halinde size daha yüksek promosyon verebildiklerini duyuruyorlar ve  banka emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emeklilerimize 4.500 TL, 3.500 – 7.500 TL arasında olan emeklilerimize 5.250 TL, 7.500 – 10.000 TL arasında olan emeklilerimize 6.750 TL ve 10.000 TL ve üstünde olan emeklilerimize 7.500 TL tutarında nakit promosyon ödemesi yapacağını paylaştı. Buna ek olarak da 1.000 TL puan verileceği ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI 
Emekli promosyonu almak için öncelikle emekli maaşınızı almak istediğiniz bankayla bir sözleşme imzalamanız gerektiği belirtilerek bu sözleşmede, bankanın size vereceği promosyon miktarı ve şartları belirlendiği ifade edildi. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra, banka size promosyon ödemesini yapacağı belirtilerek promosyon ödemesi genellikle tek seferlik yapılır ve emekli maaşınızla birlikte hesabınıza yatırılacağı vurgulandı. 

Emekli promosyonu veren bankalar arasında Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, İş Bankası, Garanti BBVA, Yapı Kredi, Akbank, QNB Finansbank, Denizbank, ING Bank, TEB, Şekerbank, Kuveyt Türk ve Albaraka Türk bulunuyor. Bu bankaların sunduğu promosyon miktarları ve şartları farklılık gösterebilir. 

UZMANLARIN UYARILARI 
Emekli promosyonu, emekliler için ek bir gelir kaynağı olabildiği belirtilerek ancak bu fırsattan yararlanırken, bankaların tekliflerini iyi karşılaştırmalı ve size uygun olanı seçmeniz gerektiği uzmanlar tarafından da aktarılıyor. Ayrıca, bankanın şartlarını iyi bilmeli ve dikkatli olmanız gerektiği de belirtilerek böylece, emekli promosyonundan memnun kalabileceğiniz ifade edildi.

Bakmadan Geçme