8 Şubat 2024 Türkiye Gündemi

Bugün Türkiye gündemi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Adıyaman ziyaretiyle yoğunlaşıyor. Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni ile AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na iştirak edecek. Ayrıca, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilen Yılmaz Akçil'in yemin törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise gün boyunca çeşitli açılışlar ve panellerde yer alacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Katar'da Çok Boyutlu Sosyal Kalkınma İçin Arap Forumu'nda bulunacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da çeşitli etkinliklere katılacak. Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni ile AK Parti Adıyaman İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'na iştirak edecek olan Erdoğan'ın yanı sıra, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçilen Yılmaz Akçil'in yemin törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ise çeşitli açılışlar ve panellerde yer alacak.

Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Katar'da Çok Boyutlu Sosyal Kalkınma İçin Arap Forumu'nda bulunacak, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener teşkilat buluşmasına katılacak ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat, uluslararası iş adamları kongresi ile Türkiye-Katar 1. JETCO Toplantısı'na iştirak edecek.

Ayrıca, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın enflasyon raporu tanıtımı, Pakistan'da genel seçim ve eyalet seçimleri ile İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları yakından takip edilecek. Spor dünyasında ise Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın kongre açılış konuşması ve Ziraat Türkiye Kupası'nın son 16 turu mücadeleleri gibi birçok önemli olay yaşanacak.
 

Özel Haber

Bakmadan Geçme