• Haberler
  • Spor
  • Abdülkerim Bardakcı, Konyaspor maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Abdülkerim Bardakcı, Konyaspor maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 19 haftasında evinde Konyaspor'u 3-0 mağlup etti. Eski takımı Konyaspor'a 2 gol atarak maçın kazanılmasında kilit rol oynayan Abdülkerim Bardakcı, maç sonu çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abdülkerim Bardakcı, Konyaspor maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Galatasaray ile Konyaspor Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında RAMS Park'ta karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar maçı 63 ve 90+2'de Abdülkerim Bardakcı, 90. dakikada Wilfried Zaha'nın kaydettiği gollerle 3-0 kazandı. Galatasaray bu galibiyetle 47 puana yükselerek zirve takibini sürdürdü. Konyaspor ise 18 puanda kalarak 16. sıradaki yerinde kaldı.

Opta verilerine göre 2020-2021 sezonundan bu yana Süper Lig'de 12 gol kaydeden Abdülkerim Bardakcı, ligde en çok gol kaydeden stoper oyuncusu oldu.

Bardakcı, maçın ardından galibiyeti beIN SPORTS'a değerlendirdiTecrübeli oyuncu, "Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bu camiaya layık olmaya çalışıyorum. Sürekli çalışıyorum. Yan toplarda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. İnşallah devam edeceğim." ifadelerini kullanarak sözlerini noktaladı.

Bakmadan Geçme