Abdullah Ağralı: Vatandaşımız net bir şekilde kararını verdi

14 Mayıs seçimleri öncesi Yunak ilçesinde saha ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Konya 28. Dönem Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, vatandaşın kararını verdiğini söyleyerek, 'Gördüğümüz şu, seçime günler kala vatandaşımız net bir şekilde kararını verdi. Ben inanıyorum ki bu seçimde inşallah AK Parti olarak en güçlü desteği alacağız. İnşallah ilk turda da Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanı olarak tekrar seçilecek.' ifadelerini kullandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Abdullah Ağralı: Vatandaşımız net bir şekilde kararını verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: AK Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, seçim çalışmaları kapsamında Yunak İlçesinde saha çalışmaları gerçekleştirerek esnaf ziyaretinde bulundu. Vatandaştan her zamanki gibi büyük destek gördüklerini ifade eden Ağralı, "Belediye Başkanımız, ilçe başkanımız, meclis üyelerimiz ve teşkilatımızdaki arkadaşlarımızla beraber Yunak ilçemizde esnaf ziyaretlerimizi yaptık. Bugün Yunak'ta pazar olması hasebiyle pazar esnafını da dolaştık ve selam verdik. Vatandaşlarımızın desteğini görmek bizleri son derece memnun etti." dedi.

'AK PARTİ OLARAK EN GÜÇLÜ DESTEĞİ ALACAĞIZ'
Kararsızların da artık net bir şekilde kararını verdiğini gördüklerini söyleyen Abdullah Ağralı, "Gördüğümüz şu, seçime günler kala vatandaşımız net bir şekilde kararını verdi. Ben inanıyorum ki bu seçimde inşallah AK Parti olarak en güçlü desteği alacağız. İnşallah ilk turda da Cumhurbaşkanımız, Cumhurbaşkanı olarak tekrar seçilecek." İfadelerine yer verdi.

AĞRALI'DAN SANDIK ÇAĞRISI
Vatandaşa sandığa gitmeleri yönünde çağrıda bulunan Ağralı, "Bizler teşkilatlar olarak sahadayız. Saha çalışmalarımızı ve Pazar günü için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Vatandaşlarımıza söyleyeceğimiz konu, sandığa gitmeleri ve oylarını kullanmaları yönünde olacaktır. Bu seçim Türkiye'nin geleceğini ilgilendiren bir seçim olduğu için duyarsız kalmamalıyız.Ülke tarihinin en yüksek katılımlı seçimlerinden birini yaşayacağız. Güvenli bir seçim olacak inşallah. Sonuçlarının şimdiden ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

'YUNAK'TAKİ VATANDAŞLARIMIZA MİNNETTARIZ'
AK Parti olarak Yunak'tan her seçimde büyük destek gördüklerini kaydeden Abdullah Ağralı, "Yunak her zaman AK Parti'ye en güçlü desteği verdi. Yunak'taki vatandaşlarımıza minnettarız. Burası birliğin, beraberliğin, kardeşliğin bir arada yaşamanın, güzelliklerin yaşandığı nadide ilçelerimizden bir tanesidir. Bu manada Yunak'ı çok önemsiyoruz. Yine AK Parti'ye en güçlü desteği vereceklerinden hiç şüphemiz yok" diyerek sözlerini tamamladı.

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Bakmadan Geçme