Abdullah Avcı: 'İsteklerimiz gerçekleşmedi'

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Trendyol Süper Lig’in 32'nci haftasında evinde seyircisiz oynadığı maçta Sivasspor’a 1-0 mağlup oldu.

Trabzonsporun teknik direktörü Abdullah Avcı, Tüm vatandaşların ve taraftarların bayramını kutladı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, Ocak ayında 9 maç, 17 Mart’tan sonra ise 2 maç yaptıklarını belirterek, bu tarz planlamaların takımların ritmi için iyi olmadığını vurguladı.

Bülent Hoca geldikten sonra yarı yarıya 5’li oynamayı duruma göre tercih ettiğini dile getiren Abdullah Avcı, "Biz de böyle bir format bekliyorduk. Ona göre net bir şekilde çalıştık. Gerekli pozisyonlara ilk yarı itibarıyla girdik. Böyle maçlarda öne geçersen maç farklı bir boyuta geçiyor. Geçemezsen farklı bir boyuta geçiyor. Yediğimiz gole baktığımızda 4 kişi arasında oyuncu çıkıyor. Yumuşak takımız. Temaslı oyunda iyi değiliz bizim en zayıf noktalarımızdan biri bu. Rakip öne geçince direnç arttı. Biz de zaman zaman oyun disiplininden koptuk. İki forvete döndük ama gerçekleşmedi istediklerimiz. Topa çok fazla sahip olduk ama bu sonuç almak için yeterli değil. Geri düştüğümüzde bu tarz sıkıntılar yaşayabiliyoruz" şeklinde konuştu.

Avcı, Ligde üçüncülük ve kupa şanslarının devam ettiğinin altını çizerek, "Bugün kazanabilseydik büyük bir avantaj yakalayacaktık. Üçüncülük için büyük bir adım atacaktık. Bugün gerçekleşmedi. Buradan kafamızı kaldırıp önümüzdeki haftaki maça hazırlanmamız gerekiyor ve sonra da kupa maçımız var" dedi.

Avcı sözlerini noktalarken, Trezeguet’i sakatlık riskinden dolayı oyundan aldıklarını söyledi.

Bakmadan Geçme