Abdullah Ilgaz'dan Koyuncu Grup'a ziyaret

Konya'da gerçekleştirilen ve Dünya'nın yakından takip ettiği 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda ülkemizi başarıyla temsil edip, 1.87'lik derecesiyle ile gümüş madalya almaya hak kazanan Abdullah Ilgaz'dan Koyuncu Grup'a anlamlı ziyaret.

Abdullah Ilgaz'dan Koyuncu Grup'a ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’da gerçekleştirilen ve Dünya’nın yakından takip ettiği 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda ülkemizi başarıyla temsil edip, 1.87’lik derecesiyle ile gümüş madalya almaya hak kazanan Abdullah Ilgaz’dan Koyuncu Grup’a anlamlı ziyaret.

Abdullah Ilgaz yaptığı açıklamada “Mersin ve Tunus’tan sonra Konya’da da Altın Madalya’yı hedeflemiştik ancak Gümüş madalya kazanmak nasip oldu. Bugünlere gelmemde bana desteğini hiç esirgemeyen başta Koyuncu Grup İcra Kurulu Başkanı Sn. İbrahim Koyuncu olmak üzere tüm Koyuncu Grup ailesine teşekkür etmek istiyorum. Bugün buraya gümüş madalyam ile geldim. Umarım 2023 yılında gerçekleşecek olan büyük organizasyonlarda yeniden Altın madalya kazanarak, hem ülkemizi hem de bana güvenenleri en iyi şekilde temsil edip, Türk bayrağımızı yeniden layık olduğu zirveye çıkarabilirim”  SADETTİN KALECİ

Bakmadan Geçme