• Haberler
  • Ekonomi
  • Acil Nakite İhtiyaç Duyanlara ŞipŞak Kredi: Online Başvuru için!

Acil Nakite İhtiyaç Duyanlara ŞipŞak Kredi: Online Başvuru için!

Yılın bitmesine sayılı günler kala acil nakde ihtiyaç duyanlar için Aktif Bank elini taşın altına koydu.

Acil Nakite İhtiyaç Duyanlara ŞipŞak Kredi: Online Başvuru için!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

30 günlük faizsiz 10.000 TL kredi teklifini bomba gibi patlattı. Biriken borç yükü altında ezilenler, nakit gelire ihtiyaç duyanlar, kredi kartı limiti dolup taşanlar için Aktif Bank 10.000 TL'lik hızlı kredi teklifini paylaştı.

Mobil bankacılık uygulaması üzerinden yapılacak başvuru ile neticelendirilen faizsiz kredi tüm zor durumda olan vatandaşların hesabına aktarılacak. 30 gün boyunca geçerli olacak bu kredi dijital bankacılık hizmetleri ile öne çıkan N Kolay banka uygulaması üzerinden gerçekleştirilebilecek.

N Kolay 10 Bin TL Hızlı Kredi Nedir?

Aktif Bank işbirliği ile gerçekleştirilen N Kolay faizsiz kredi teklifi masrafsız ve kefilsiz olarak hesaba aktarılıyor. Dağ gibi biriken borç yükü altında ezilenler N Kolay web sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir.

N Kolay 10 Bin TL Hızlı Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Başvuru süreci onaylandığı anda aktif olarak hesaba aktarılacak N Kolay 10.000 TL hızlı kredi başvurusu görüntülü görüşme süreci tamamlandıktan sonra gerçekleştirilebilecek. Mobil başvuru ile hızlı krediye erişmek isteyenler Aktif Bank müşterisi olduktan sonra ancak mobil uygulamadan ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir.

 

Bakmadan Geçme