Ağaca çarpan otomobil ikiye bölündü! Feci kazada 2 çocuk hayatını kaybetti
Nevşehir'de sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil ağaca çarparak ikiye bölündü. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen kazada 15 yaşlarındaki 2 çocuk hayatını kaybederken 1 kişi de ağır yaralandı.
Kaza, Nevşehir'de Mehmet Akif Ersoy mahallesi Fevzi Çakmak caddesinde meydana geldi.
İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; kazada 63 ADV 217 plakalı Geely marka otomobil; sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak ağaca çarptı.
Çarpmanın etkisiyle otomobil ikiye bölünürken olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Yapılan kontrollerde 15 yaşlarındaki Osman Nuri Ö. ile Vahdi Batın Ş.'nin hayatını kaybettiği belirlenirken; ağır yaralı olan Fikret Kağan E. ise ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.






