Ağralı: Seçimi meydanlarda kazanacağız

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde rekor oy beklediklerini dile getiren AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, 'Seçimin sosyal medyadan değil, çalışarak sandıklardan, meydanlardan kazanıldığını bir kez daha göstereceğiz inşallah' dedi.

Ağralı: Seçimi meydanlarda kazanacağız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı, seçim çalışmaları kapsamında Selçuklu'da saha çalışmaları gerçekleştirdi. Esnafları tek tek ziyaret ettiklerini söyleyen Abdullah Ağralı, "Sabah saatlerinde il teşkilatımızdan yola çıkarak Selçuklu Koordinasyon Merkezi’mizin belirlediği program çerçevesinde Selçuklu'da saha çalışmalarımızı sürdürdük. Esnaf ziyaretlerimizi yaptık. Esnaflarımızı tek tek dolaşıp 14 Mayıs seçimlerinde AK Parti'ye destek istiyoruz” dedi.

'SAHADAKİ TEVECCÜH YÜKSEK'
Konya'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a en yüksek desteği vereceğini dile getiren Abdullah Ağralı, "Sahada gördüğümüz teveccüh her zamanki gibi yüksek. Konya, Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteğini zaten verecek onu da görüyoruz. Bize düşen hemşerilerimizin gönlünü almak, selam vermek. Seçimin sosyal medyadan değil, çalışarak sandıklardan, meydanlardan kazanıldığını bir kez daha göstereceğiz inşallah” diye konuştu.

'TÜM TEŞKİLATIMIZLA SAHADAYIZ'
AK Parti ekibi olarak tüm teşkilatlarla sahada olduklarını kaydeden Abdullah Ağralı, “Takvim biraz sıkışık olduğu için olabildiğince çok insanımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Tüm teşkilatlarımızla, belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle, adaylarımız ve belediye meclis üyelerimizle sahadayız. Sahada gördüğümüz coşku ve heyecan bizi son derece memnun ediyor. Ben inanıyorum ki AK Parti açısından bu seçimler çok farklı sonuçlanacak. Yine en yüksek oyu alacağımızı düşünüyorum. Yine parlamentoda da en güçlü şekilde temsil edileceğimizi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

'BU SEÇİM TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ'
14 Mayıs'ta yapılacak seçimin önemine dikkat çeken Ağralı, "Vatandaşımız kararını vermiş görünüyor. Bu seçimler Türkiye’nin geleceğiyle ilgili çok önemli bir seçim. Vatandaşımız bunu görmüş durumda. Vatandaşımızın yine istikrardan yana oy kullanacağını düşünüyorum. 14 Mayıs akşamında Sayın Cumhurbaşkanımız yine meşhur balkon konuşmasını yapacak inşallah” dedi.

'BÖLGEMİZDEN YİNE ÇOK GÜÇLÜ OY ALACAĞIZ'
Kulu, Cihanbeyli ve Altınekin bölgesi hakkında da konuşan Abdullah Ağralı, “Bölgemiz her zaman AK Parti’ye en büyük desteği vermiştir. Özellikle Altınekin ilçemiz AK Parti’ye verdiği destekle her zaman ilk üçte yer almıştır. Kulu ve Cihanbeyli’de de bugüne kadar hep güçlü destekler aldık. AK Parti’nin kuruluşundan bu yana bölgenin temsili açısından hiçbir sorun olmadı. Bölgemizin geçmiş dönemlerde AK Parti’de dört vekille temsil edildiği zamanlar bile oldu. Dolayısıyla muhalefetin söylediği gibi bölgede temsil açısından bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. AK Parti her zaman Türkiye’yi kucaklayan bir Türkiye partisi olmuştur. O açıdan da ben bölgemizde yine çok güçlü oy alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Abdullah Ağralı, 14 Mayıs seçimlerinde Kürt vatandaşların Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rekor destek vereceğine inandığını söyleyerek, sözlerini şöyle tamamladı: “Geçtiğimiz hafta Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeydim. Örneğin Diyarbakır’da arkadaşlarımızın kullandığı bir ifade vardı. Malum Diyarbakır Cezaevi hep acılarla hatırlanan bir yerdi. AK Parti döneminde burası bir müzeye dönüştürüldü. Dolayısıyla bölgedeki değişimi de yansıtan bir düşünce ortaya kondu. Ben sadece Konya’nın kuzeyinde ve genelinde değil, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da da Cumhurbaşkanımızın rekor bir düzeyde destek alacağını düşünüyorum.” 
 

Bakmadan Geçme