Ağralı: Tüm teşkilatlarımızla sahadayız

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, 'Vatandaşlarımız yeni Türkiye Yüzyılı'nda Cumhurbaşkanımıza çok güçlü destek vereceklerini ifade ediyorlar. Bizler de tüm teşkilatlarımızla sahadayız. 28 Mayıs'a en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz' ded

Ağralı: Tüm teşkilatlarımızla sahadayız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, 28 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi Karatay'da saha ziyaretlerinde bulundu. Konyalı vatandaşlara 28 Mayıs'ta da yüksek katılımla sandığa gitmeleri çağrısında bulunduklarını dile getiren Ağralı, “AK Parti il başkan yardımcımız, Karatay ilçe başkanımız ve ilçe teşkilatı meclis üyelerimizle Beşyol’da esnaflarımızı ziyaret ettik. 14 Mayıs seçimlerindeki desteklerinden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. 28 Mayıs’ta sandığa gitmeleri gerektiğini hatırlatıyoruz. Konya elhamdülillah AK Parti’ye yine en güçlü desteği verdi. Vatandaşlarımız yine süreci yakından ve sıcak takip ediyorlar. Bu da bizi son derece memnun ediyor” dedi.
‘EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ’
28 Mayıs seçimlerine en iyi şekilde hazırlandıklarını kaydeden Abdullah Ağralı, “Meclis’te AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak çoğunluğu sağlamış durumdayız. 14 Mayıs’ta büyük bir farkla bu sonucu sağladık. Sistem gereği yüzde 50+1 olmadığı için 49.5 ile ikinci tura kalmış olduk. İkinci turda vatandaşlarımızın sandığa gitmelerini teşvik ediyoruz. Onlar da Türkiye ile ilgili sürecin farkında. Yeni Türkiye Yüzyılı’nda Cumhurbaşkanımıza hakikaten çok güçlü destek vereceklerini ifade ediyorlar. Bizler de hiç rehavete kapılmadan tüm teşkilatlarımızla sahadayız. 28 Mayıs’a en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
‘GENÇLERİMİZE GÜVENİYORUZ’
İlk kez oy kullanacak gençlerin de tercihlerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yana olacağına inandıklarını söyleyen Ağralı, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalması hasebiyle yaklaşık 50 bin yeni genç kardeşimiz oy kullanacak. Onlar da ilk defa sandığa gidecekler. Sandığa gitmelerini, oy kullanmalarını istiyoruz. Gençlerimize güveniyoruz. İlk defa oy kullanacak genç kardeşlerimize bu fırsatı kendilerine tanıyan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteğe davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
‘TÜRKİYE YÜZYILI’NI İNŞA EDECEĞİZ’
Yeni Türkiye Yüzyılı’nı inşa etmek için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten Ağralı, sözlerini şöyle tamamladı: “14 Mayıs seçimi bir demokrasi şöleni halinde gerçekleşti. Dünya tarihine geçecek şekilde yüzde 90’a yakın bir katılımla seçime gidilmiş oldu. Bu aslında insanlarımızın demokrasimize nasıl güçlü bir şekilde sahip çıktıklarını göstermiş oldu. İkinci turun da aynı şekilde yine yüksek katılımlı bir seçim olacağını tahmin ediyorum. Beklentimiz de hazırlıklarımız da o yönde. AK Parti’mizin 21 yıllık iktidarı döneminde yaptıkları ortada. İnşallah yeni Türkiye Yüzyılı’nı birlikte inşa edeceğiz. Daha güçlü bir Türkiye için hep beraber Cumhurbaşkanımıza destek için çalışacağız.”
 

Bakmadan Geçme