AK Gençlik'ten etkinlik

Akşehir'de, AK Parti İlçe Gençlik Kolları tarafından Çay Bizden Sohbet Sizden' etkinliği düzenlendi.

AK Gençlik'ten etkinlik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı A. Said Kıyak, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Ak Parti Akşehir Gençlik Kolları Başkanı Ömercan Akgüneş Hedef 2023 sloganı ile AK Parti Akşehir  İlçe Gençlik Kolları tarafından Kanyon Cafede  düzenlenen "Çay Bizden Sohbet Sizden" programında gençlerle bir araya geldi. Çay ikramları eşliğinde samimi bir ortamda sohbet ile geçen programda söz alan gençler, beklentilerini ve taleplerini paylaştı. Samimi ve güzel bir atmosferde geçen etkinlikte gençlere yönelik yapılan yatırımlar, projeler ve 2023 hedefleri konuşuldu. Her bir genci Türkiye’nin geleceğinin teminatı olarak gördüklerini kaydeden Ak Parti Konya Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Said Kıyak  “Sizlerin bilgili, donanımlı, Türkiye’yi dünyayı tanıyan, medeniyet değerlerini bilen, inançlarına sahip çıkan, çevresini bu anlamda iyiliklerle buluşturan gençler olmanızı temenni ediyoruz. Sayınız arttıkça bu ülkenin geleceğe olan güveni de artacak demektir. Onun için bütün gücümüzle, bütün imkanlarımızla gençliğimizin daha iyi çalışabilmesi, daha iyi gelişebilmesi için gayret sarf ediyoruz.”

Türkiye’nin son 20 yılda çok büyük başarılar elde ettiğini, teknoloji, sağlık, eğitim ve savunma sanayi başta olmak üzere birçok alanda dünya ülkeleriyle yarışır hale geldiğini anlatan Başkan Kıyak  yapılan hizmetler hakkında bilgi verdi.

Samimi ve güzel bir atmosferde geçen etkinlikte gençlere yönelik yatırımlarını anlatıp, yöneltilen sorulara cevap veren Akşehir  Belediye Başkanı Salih Akkaya ise , gençlik yatırımlarında ülke çapında bilinen ve tanınan bir belediye olduklarını, birçok yerel yönetimin örnek alıp uyguladığı projelerine ara vermeden devam ettiklerini söyledi.

Ak Parti Akşehir Gençlik Kolları Başkanı Ömercan Akgüneş ise bu güzel etkinliğe gençlerin gösterdiği ilgi için teşekkür ederek gençler için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti. Program toplu fotograf çekimi sonrası sona erdi.

Bakmadan Geçme