AK Parti Belediye Başkan Adayı basınla buluştu

AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, basın mensuplarıyla buluştu. Baydar, yaptığı konuşmada ''Derdimiz bu şehri tüm renkleri ile yönetmek'' dedi.

AK Parti Belediye Başkan Adayı basınla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, bir restoranda basın mensuplarıyla düzenlenen programda, "Ardahan’ın geleceği heba edilmemeli ve bu süreç Ardahan’ın geleceği açısından çok önemli" dedi. Seçildikleri takdirde Ardahan’ı güzel bir kent haline dönüştürmek için çabalayacaklarını ifade eden Baydar, ’’Derdimiz bu şehri tüm renkleri ile yönetmek’’ diye konuşma yaptı.

HAYVAN BORSASI KURULACAK!

Baydar, Ardahanlılara hizmet vermeye hazır olduklarını belirterek, "Şehrimizdeki gençlerin istihdamına yönelik belediye olarak projelerimiz var. Belediyeyi kazanmamız halinde il merkezi Karagöl Mahallesindeki 18’inci madde ile ilgili mağduriyetleri 6 ay içinde çözüme kavuşturacağız. İlimizin temel geçim kaynaklarının başında gelen tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi ve üreticimize katma değer oluşturacak çalışmalarımız olacak. Bunlardan bir tanesi de kuracağımız hayvan borsasıdır" dedi.

 

Bakmadan Geçme