• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti iktidarı döneminde Meram tarihine geçen Mustafa Kavuş'tan ilk açıklama!

AK Parti iktidarı döneminde Meram tarihine geçen Mustafa Kavuş'tan ilk açıklama!

AK Parti'den Meram Belediye Başkan Adayı olarak aday gösterilen Başkan Mustafa Kavuş, Hakimiyet.com'a açıklamalarda bulundu. Kavuş, 'Meram'da ilk defa bir belediye başkanı adayı, başkanlık yaparken ikinci kez aday gösterilmiş oldu.' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Parti iktidarı döneminde Meram tarihine geçen Mustafa Kavuş'tan ilk açıklama!


AK Parti iktidarı döneminde Meram Belediye başkanlığına 2’nci kez aday gösterilen Başkan Mustafa Kavuş, tarihe geçti. Cumhur İttifakı’nın aday tanıtım toplantısında Hakimiyet.com’a açıklamalarda bulunan Kavuş, Meram’da yaşayanların ailesinden bir parça haline geldiğini belirtti. 

“BUNDAN DOLAYI ŞÜKREDİYORUM”


Tekrardan aday olabilme başarısı gösterdiği için şükrettiğini dille getiren Mustafa Kavuş, “Ben aslında bugün şunu kazandığımı anladım, seçime iki ay var, yarış yeni başladı. 


Ama kazandığım şey şu, benim en önemsediğim şey de bizim Mustafa(kendisi) onların çocuğu onların abisi büyüklerin kardeşi olabilmeyi başardığımı düşünüyorum. 

Bununla beraber elhamdülillah Allah bizlere nasip etti cumhurbaşkanımız teveccühü ile vatandaşlarımızın da desteği ile beraber ilk defa bir belediye başkanı adayı başkanlık yaparken ikinci kez aday gösterilmiş oldum.  


Ben bundan dolayı şükrediyorum 5 yıl boyunca uyguladığımız o çizdiğimiz insani profille, başkan profili demiyorum, insani profille beraber bunu sağladığıma inanıyorum.” şeklinde konuştu. 
 

Özel Haber
Yorumlar 1
Yaşar bugur 06 Şubat 2024 04:15

Sayın başkanım Mustafa kavuş bey meramda selçuklu gibi hizmet alamıyoruz bunu size soruyorum ve sohbetlerde bu meramda sıksık konuşulmakda isterseniz anket yapın bu mesajı size destek olmak için yazmakdayım hakiki dost şeffaf olur dogruyu söyler takdir sizin halkdan bilgi verdim.

Bakmadan Geçme