• Haberler
  • Siyaset
  • AK Parti Konya İlçe Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleşiyor

AK Parti Konya İlçe Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleşiyor

AK Parti Konya İlçe Aday Tanıtım Toplantısı Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleşiyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Parti Konya İlçe Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleşiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti'nin Konya İlçe Aday Tanıtım Toplantısı, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Elitaş'ın katılımıyla Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleşiyor. 

AK Parti Konya İlçe Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleşiyor

Toplantının açılış konuşmasını yapan Konya İl Başkanı Hasan Angı, organizasyonda emeği geçen teşkilat üyelerine teşekkürlerini iletti.

Angı, "Bu şehir önemli bir şehir, bu şehre hizmet edenlerin geçmişinden bugüne büyük emekleri ecdadın bize mirası olan bu toprakları gelecek nesillere çok daha emin adımlarla bırakmak için liderlerimizin ortak paydasında devleti geleceğe güçlü bir şekilde taşımak için hep birlikte çalışıyoruz. 6 Şubat’ta gerçekleşen büyük felakette o bölgelere Konya en iyi şekilde elini uzatmış, 7’den 77’ye en sade vatandaşından, STK’larımıza kadar o bölge insanına bir damla su olmak, birinin elinden tutabilmek için bu şehrin insanları o bölgede de var oldu. Bugün aramızda birlikte yol yürüyüp bu 5 yılı yüz akıyla tamamlayıp, yeni dönemde de yine yarışta olacak olan arkadaşlarımız olacağı gibi nöbeti devretme hazırlığında olan kardeşlerimizde var. Bu yarışta bende varım diyen tüm aday adayları kardeşlerimize ayrıca Allah razı olsun. Bu kutlu yürüyüş günü birlik yürüyüş değil arkadaşlar, birilerine makam mevki verilen yarışta asla değil. İnandığımız değerler altında bizi geleceğe taşıyacak, şehrin insanının hayatını kolaylaştıracak. Bu işe gönül verenlerin yarışa girip nasip kimdeyse de onun aday olarak bu çalışmalarda yer alıp seçim döneminde de el ele omuz omuza Cumhur İttifakı'nın 31 ilçenin tamamında olduğu gibi büyük rekorların heyecanını yaşıyoruz." ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme