• Haberler
  • Konya
  • AK Parti Konya Milletvekili adayları sahaya indi, destek istedi

AK Parti Konya Milletvekili adayları sahaya indi, destek istedi

Konya AK Parti Konya Milletvekili adayları kapı kapı dolaşıp destek istiyor.

AK Parti Konya Milletvekili adayları sahaya indi, destek istedi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aday tanıtım toplantısının ardından sahaya inen 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayları vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında istişare ve değerlendirmelerde bulundu.

“Konya marka şehir”
Meram ilçesinde esnafları ziyaret ederek halk pazarında vatandaşlarla bir araya gelen ve Konya’nın marka şehir olduğunu belirten 28. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Latif Selvi, “14 Mayıs seçimleri için aday tanıtım programı ile başlangıcımızı yaptık. İnşallah ziyaret etmediğimiz kapı kalmayacak. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için herkesle görüşüp konuşacağız. İnşallah Konya’mız 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı’na damgasını vurmak için güçlü bir ses verecek. Hemşehrilerimizin büyük teveccühü ile yola çıktık. İnşallah kazanan yine istikrar olacak” şeklinde konuştu.

AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ise sürekli sahada olduklarını vurguladı. Dolular, “AK Parti’de seçim çalışmaları bugün başlamaz. Bir seçim biter, diğer seçimin çalışmaları başlar. Elhamdülillah sürekli sahadayız, sürekli çalışıyoruz. Bugün 30 günlük SKM çalışmalarımızın startını verdik. Mahalle mahalle çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Bakmadan Geçme