AK Parti Konya Milletvekilinden dikkat çeken paylaşım! 'Tüm dünyaya duyurduk'
AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka, İskoçya'nın başkenti Edinburgh'da düzenlenen programda tüm dünyaya kadınların siyasetteki gücünü duyurduklarını açıkladı.
AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka, İskoçya’nın başkenti Edinburgh’da düzenlenen programda tüm dünyaya kadınların siyasetteki gücünü duyurduklarını açıkladı.
Meryem Göka, “Ekonomi ve Diplomaside Kadınların Güçlendirilmesi Parlamentolararası İttifakı” programında İskoçya'da Türkiye’yi ve AK Parti Kadın Kolları’nı temsil etti.
“KADINLARIN GÜCÜNÜ BİR KEZ DAHA ANLATTIK”
Göka, kadınların siyasetteki rolüne ve Türkiye’de kadın temsiline ilişkin önemli mesajlar verdi. Göka, “Kadınların siyasetteki gücünü bir kez daha dünyaya anlattık!” ifadelerini kullandı.
“DÜNYANIN EN GÜÇLÜ SİYASİ HAREKETİNİ TEMSİL EDİYORUZ"
Göka son olarak şunları aktardı: "AK Parti Kadın Kolları olarak, 6 milyonu aşkın üyemiz ve 600 bini aşkın aktif gönüllümüzle, dünyanın en güçlü ve en geniş tabanlı kadın siyasi hareketini temsil ettiğimizi belirttik."