Ak Parti Sözcüsü Çelik'ten Akşener'e Kurşun tepkisi

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik bugün gerçekleşen İYİ Parti Grup toplantısında Parti Başkanı Meral Akşener'in kurşun sözlerine tepki gösterdi. Çelik, ' Son yıllardaki en niteliksiz konuşmaydı' sözlerini söyledi.

Ak Parti Sözcüsü Çelik'ten Akşener'e Kurşun tepkisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bugün ki konuşamsı son yılların en niteliksiz konuşması olduğunu ifade eden Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Bugün Cumhurbaşkanımız tarafından sık sık vurgulanan, belli seviyede seçim kampanyası yapılması konusundaki uyarıların ihlal edildiği bir tablo ile karşı karşıya kaldık. 14 Mayıs'a kadar bu süreç devlet adabı içerisinde rahatlıkla götürülebilir. Sonuçta da yüce milletimiz sandık önüne koyulduğunda kararı verir. Bugün İYİ Parti Grup Toplantısı'nda Sayın Akşener'in üslubu, Cumhurbaşkanımıza ifadeleri, son yıllardaki en niteliksiz, en yakışıksız ifadelerin yer aldığı konuşma olmuştur.” şeklinde konuştu.

Akşener’e 28 Şubat Göndermesi
Akşener’in devlet yönetimindeyken milletin üzerinden 28 Şubat ile silindir gibi geçtiğini vurgulayan Çelik, “Sayın Kılıçdaroğlu da Sayın Akşener'i tebrik etmiş. Bu niteliksizliğe bir çifte destek söz konusu olmuş. Bu ittifakın diğer üyeleri de aynı desteği sergileyecekler mi bakalım? Destek vurgusunun yapıldığı bölüm, Meclis'te bir kürsüye kurşunların dizildiği bir tablo. Bu konuşmada şöyle bir ifade kullanıyor, '21 yıldır ülkeyi yönetiyor, henüz bir devlet insanı olamadı' diyor. Sayın Akşener, devlet görevi yaptığı kısıtlı dönemde en yüksek performans, milletin değerlerinin üzerinden silindir gibi geçen 28 Şubat kararlarını uygulamaktır.” ifadelerine yer verdi.
 

Bakmadan Geçme