AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Kılıçdaroğlu haddini aştı

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun TSK ile ilgili sözlerini eleştiren Çelik, 'Kılıçdaroğlu'nun, şimdiye kadar TSK'nın yaptığı operasyonları öven bir tutumuna rast gelmedik. TSK'nın kabiliyetlerini artıracak milli imkanlar geliştirilirken, en yıkıcı sözler yine Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarından geldi.' dedi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Kılıçdaroğlu haddini aştı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin genel merkezinde bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun TSK ile ilgili sözlerini eleştirdi.


Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kılıçdaroğlu'nun nefret siyaseti kullanarak TSK komutasına hakaret ettiğini belirterek, haddini aştığını ifade etti. 

ÖMER ÇELİK'İN KONUŞMASINDAN SATIR BAŞLARI ŞU ŞEKİLDE: 

“TSK'nın ortaya koyduğu başarılar, dostlarımız tarafından takdir ediliyor, Türkiye'yi sevmeyenler tarafından eleştiriliyor. Demokrasilerde bütün kurumlar eleştirilebilir. Fakat eleştiriyle hakaret arasında çok temel bir fark vardır. Bir siyasetçinin asla geçmemesi gereken bir sınırdır. Eleştiri haktır ama hakaret kabul edilemez" 

"HİÇ ŞAŞIRTICI OLMADI

“Şimdiye kadar TSK'nın yaptığı operasyonları öven bir tutumuna rast gelmedik Kılıçdaroğlu'nun. TSK'nın kabiliyetlerini artıracak milli imkanlar geliştirilirken, en yıkıcı sözler yine Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarından geldi. Sayın Cumhurbaşkanımız tek tek bu atılan iftiraların yalan olduğunu ifade etti. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu'nun çıkıp da bu ifadeleri kullanması utanç vericidir.

"BUNLAR AÇISINDAN İSTENEN ŞEY ASKERİ BÜROKRASİDİR" 

CHP'ye gönül veren vatandaşlarımız ve tüm milletimiz tarafından kınanacaktır. Geçmişte kendi partilerinden yapılan açıklama şöyleydi; Ordu niye siyasete karışmıyor. Bunlara ses çıkarmıyorlardı. Bunlar açısından istenen şey askeri bürokrasidir."
 

Bakmadan Geçme