AK Parti'den Ticaret Odası Ve Ticaret Borsasına Ziyaret

Ak Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Akşehir Ticaret Borsası ve Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası'na (AKTSO) hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

AK Parti'den Ticaret Odası Ve Ticaret Borsasına Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akşehir Ak Parti İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve ilçe teşkilatı Akşehir Ticaret Borsası ve Ticaret Odasını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Ticaret Borsası ziyaretinde ticaret borsasının görevleri ve hizmetleri konusunda bilgi alışverişinde bulunan Ak Parti ilçe başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Mustafa Doğru’ya başarılar dileyerek Ticaret Borsasından ayrıldı.

Daha sonra AKTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Kalkan ve yönetimiyle bir araya gelen partililer Ziyarette Akşehir'in sanayi ve ticaretinin geliştirilmesi konularında görüş alışverişinde bulundular. Ak Parti ilçe başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ender Kalkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyerek Ticaret Odasından ayrıldı.

Bakmadan Geçme