AK Parti'de kongre tarihi belli oldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, AK Partinin kongre sürecin ile ilgili açıklamada bulundu. Kandemir, 'Önce büyük kongre sonra İl ilçe kongreleri olacak. 16 ya da 30 Eylül'de MKYK'da karar almak suretiyle Cumhurbaşkanımızın uygun gördüğü tarihte kongreyi yapacağız' dedi.

AK Parti'de  kongre tarihi belli oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, kongre süreciyle ilgili katıldığı televizyon programında değerlendirmede bulundu. 

Doğru isimlerin aday gösterileceğini söyleyen Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Cumhurbaşkanımız geniş bir istişare ekibi kuruyor. Değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Seçimler tamamlandı, bakanlar şekillendi. Çok güçlü bir Meclis grubu, çok güçlü bir üst düzey demokrasi. Şimdi siyasette yeni bir yenilenme ve sonrasında yerel seçimlere doğru hazırlanıp doğru isimleri aday göstereceğiz.” şeklinde konuştu

“CUMHURBAŞKANIMIZIN UYGUN GÖRDÜĞÜ TARİHTE KONGREYİ YAPACAĞIZ”
Kongrenin 16 ya da 30 Eylül’de olabileceğini belirten Erkan Kandemir, “Önce büyük kongre sonra İl ilçe kongreleri olacak. 16 ya da 30 Eylül'de MKYK'da karar almak suretiyle Cumhurbaşkanımızın uygun gördüğü tarihte kongreyi yapacağız. Kendi yol haritamızı çizdik. Hiç boşluk vermeyen bir hareket. Hem çalışmaya hem de bu anlamda kadrolarla ilgili tasarrufta bulunulacaksa biz aynen devam ediyoruz.” ifadelerine yer verdi. 

“BEN MERKEZLİ ANLAYIŞ CHP’DE”
Kandemir şu şekilde konuştu: “Aslında seçimden önce tam da söylediğimiz şeyin birebir tezahürünü izliyoruz. Bir tarafta dünyanın değişimine direnen, ben merkezli anlayışı CHP'de. Diğer tarafta da toplumdaki değişimi okuyan, dünyadaki değişime göre hemen pozisyon alan, entegrasyonu çok iyi başarmış bir siyasi hareket ve ittifak. Aslında milletimizin iki ittifak arasındaki değişimi Seçim öncesinde görmüş oldu."

Bakmadan Geçme