• Haberler
  • Dünya
  • Akıllara durgunluk veren olay: Rahim ameliyatı diye gitti…

Akıllara durgunluk veren olay: Rahim ameliyatı diye gitti…

Hindistan'da hastanede rahim ameliyatı olacak bir hasta, ameliyatın ardından uyandıktan sonra böbreklerinin çalındığını fark etti. Durumu anlayan öfkeli kadın, böbreklerini çalan doktorun tutuklanması talebi ile yetkililere başvurdu. İşte haberin detayları!

Akıllara durgunluk veren olay: Rahim ameliyatı diye gitti…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Rahatsızlığından dolayı rahim ameliyatı olan S.D., ameliyatın ardından uyandıktan sonra böbreklerinin çalındığını fark etti. 38 yaşında olan S. D., rahim ameliyatı için gittiği hastanede doktorunun böbreklerini çaldığını iddia ederek girdiği ameliyattan sonra aniden kötüleşti.  S. D., ameliyat sonrasında ters giden bir şeyler olduğunu anlayarak Hindistan'ın Muzaffarpur bölgesinde bir hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahalenin ardından S. D.’yi, böbreği olmadığı ve eğer acil tıbbi yardım almazsa öleceği söylenerek acil diyalize alındı.

Akıllara durgunluk veren olay: Rahim ameliyatı diye gitti…

SAHTE DİPLOMALI DOKTOR
Ameliyatı yapan doktorun diplomasının sahte olduğunu dile getiren S. D.,” İki böbreğimi de çalan doktorun derhal tutuklanmasını istiyorum. Ancak kaç aydır bu doktordan hiçbir şekilde haber alınamıyor. Yapılan polis soruşturmasında doktorun diplomasının da sahte olduğu ortaya çıktı. Diyalize girmeseydim eğer doktorlar yaşayamayacağımı söylediler. Hayatta kalabilmek için o doktorun böbreklerinin bana nakledilmesini istiyorum" İfadelerine yer verdi

Bakmadan Geçme