Akkise'den Kahramanmaraş'a Aşevi

Akkise yardımlaşma ve dayanışma derneği depremin olduğu ilk andan itibaren deprem bölgesine intikal etti. Dernek arama ve kurtarma faaliyetleri yardım tırları ve aşevi ile tüm gücüyle deprem bölgesinde yaraları sarmaya çalıştı.

Akkise'den Kahramanmaraş'a Aşevi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Akkise yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı Nedim Selek duygularını şöyle dile getirdi;" Öncelikle 11 ilimizde meydana gelen ve yüzyılın afeti olan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına tüm milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Millet olarak bunun üstesinden geleceğimize inanıyorum. Böyle bir afette tüm Türkiye de olduğu gibi bizde derneğimiz ve saygıdeğer hemşerilerimizle birlikte deprem bölgesi için ne gerekiyorsa yapmaya gayret ettik ve ediyoruz. 

Nerede bir can ölse oralı olur yüreğim,olmalı zaten, olmazsa insan olmaz yüreğim"  Ahmet Arif'in de dediği gibi yüreğimiz Kahramanmaraş'ta, yüreğimiz Gaziantep'te, yüreğimiz Hatay'da, yüreğimiz Kilis'te, yüreğimiz Diyarbakır'da, yüreğimiz Adana'da, yüreğimiz Malatya'da, yüreğimiz Şanlıurfa da,yüreğimiz Adıyaman'da, yüreğimiz Osmaniye'de,yüreğimiz Elazığ da deprem bölgesindeydi. Derneğimiz Konya'nın  Akkise beldesinde Akkiseliler tarafından 2000'li yıllarda kurulmuş bir hemşehri derneğidir.

Temel amacı eğitim alan öğrencilerimize destek, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek ve kaynaşmayı sağlayacak organizasyonlar yapmaktır.  Birlik ve beraberlikle aşamayacağımız sıkıntı olamayacağını kendine ilke edinmiş bir dernektir. İşte tam bugün birlik olma devletimizin ve depremzedelerimizin yanında olma zamanıdır.  

Akkise yardımlaşma dayanışma derneği olarak yönetimimiz ve saygıdeğer hemşerilerimizle birlikte imece usulü temel ihtiyaç olabilecek ne varsa battaniye,bere,çorap,mont,iç çamaşırı, çocuk bezi,çocuk maması, temizlik malzemeleri, odun, kömür ve özel varil sobaları ile 6 tır malzemeyi en kısa sürede deprem bölgesine gönderdik ve göndermeye de devam ediyoruz.

Kahramanmaraş merkez 12 şubat ilçesi Kaymakamı Sayın Serkan Keçeli ve Ahırlı Kaymakamımız Sayın Alperen Celepci ile görüşmelerimiz sonrasında 12 şubat ilçesinde bulunan Hüseyin Sarı Ortaokulu bahçesinde günlük 1000 kişiye yemek ikram etmekteyiz. Adak kurban bağışları ile et ihtiyacı da karşılanan aşevi depremde yara almış insanların bir nebzede olsa yaralarını sarmak için hizmet vermeye devam edecektir. "


 

Akkise'den Kahramanmaraş'a Aşevi
Akkise'den Kahramanmaraş'a Aşevi
Akkise'den Kahramanmaraş'a Aşevi
Akkise'den Kahramanmaraş'a Aşevi

Bakmadan Geçme