• Haberler
  • Konya
  • AKOM uyardı: Çarşamba günü sıcaklık -1°C'ye düşebilir!

AKOM uyardı: Çarşamba günü sıcaklık -1°C'ye düşebilir!

Yetkililer, soğuk havanın etkisini artıracağını ve özellikle gece saatlerinde don riskinin yüksek olduğunu açıkladı. AKOM, sürücüler ve yayaları buzlanmaya karşı dikkatli olmaya davet etti.

AKOM uyardı: Çarşamba günü sıcaklık -1°C'ye düşebilir!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte hava sıcaklıklarının hafta boyunca düşeceğini ve yer yer yağışlı havanın etkili olacağını bildirdi. Özellikle gece ve sabah saatlerinde don ve buzlanma riskine karşı vatandaşların tedbirli olması gerektiği vurgulandı.

Yetkililer, soğuk hava dalgasının Konya’da etkisini sürdüreceğini belirterek, Çarşamba günü hava sıcaklığının -1°C’ye kadar düşebileceğini açıkladı. Sabah saatlerinde buzlanma riskinin yüksek olduğuna dikkat çeken AKOM, sürücüler ve yayaların daha dikkatli olması gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

Hakimiyet Gazetesi - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme