Aksaray'da alkollü şahıslar polise saldırdı

Aksaray'da bir alkollü mekanda 20 kişi arasında 'Yan baktın' kavgası çıktı. Kavgada 6 kişi yaralanırken, alkollü şahıslar polislere saldırdı. Şüpheliler biber gazı ile etkisiz hale getirilerek ters kelepçeyle göz altına alındı.  

Aksaray’ın Bayrambaba Mahallesi 3502 sokakta bulunan bir eğlence mekanında saat 01.00 sıralarında 2 grup arasında ‘Yan baktın’ kavgası çıktı. Tartışmanın büyümesi ile yan masalarda oturan şahıslarda kavgaya girdi. Yaklaşık 20 kişinin karıştığı kavga 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar sonrası olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.  

6 kişinin darp sonucu yaralanmasının ardından 2 tarafta birbirinden şikayetçi oldu. Bunun üzerine şüphelileri gözaltına almak isteyen polis ekipleri ve şahıslar arasında tartışma çıktı. 2 şahsın polis memuruna vurmasının üzerine ortalık savaş alanına döndü. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Serkan Özbaş’ın da müdahale ettiği olayda polis ekipleri zor anlar yaşadı. 

Polis memuruna güçlük çıkaran Hasan K. (35) ve İzzet K. (35), Fatih K. (29), Oğuzhan K. (27) ve Ekrem K. (26) olmak üzere 5 şüpheli biber gazı ile etkisiz hale getirilerek ters kelepçeyle gözaltına alındı. Şüpheliler Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesi Acil Servisi’nde tedavi edildikten sonra ifadeleri alınmak üzere Aksaray Polis Merkezi’ne götürüldü. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. 

Bakmadan Geçme