• Haberler
  • Konya
  • Aksaray Milletvekili Altınsoy: Aksaray'ımız için ne gerekiyorsa yapacağız

Aksaray Milletvekili Altınsoy: Aksaray'ımız için ne gerekiyorsa yapacağız

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yaptığı çalışmalarla AK Parti adına büyük gayretler gösteren ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oyunun yükselmesi için önemli çalışmalar yapan Milletvekili Hüseyin Altınsoy, TBMM'de gerçekleştirilen yemin töreninin ardından Aksaray'da saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 

Aksaray Milletvekili Altınsoy: Aksaray'ımız için ne gerekiyorsa yapacağız
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy beraberindeki heyet ile 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde kendilerine verilen destek dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara teşekkür ziyareti düzenledi. 

“ELİMİZDEN GELEN NE VARSA YAPACAĞIZ”

Aksaray için elinden gelen ne varsa yapacağını dile getiren Milletvekili Altınsoy, “Ülkemiz için çok önemli bir seçimi zaferle neticelendirerek geride bıraktık. Tüm hemşehrilerimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimize gösterdikleri teveccüh için teşekkür ediyorum. Sizler bize gereken desteği verdiniz. Şimdi sıra bizde. Aksaray’ımız için ne gerekiyorsa yapacağımızı belirtmek isterim. Meclisteki çalışmalarımızın ardından beni her zaman yanınızda bulacaksınız.

“TÜM TEŞKİLATLARIMIZLA HER ZAMAN SAHADAYIZ”

Seçimden seçime sahada olmadıklarının altını çizen Aktürk, “Bizler AK Parti Aksaray teşkilatı olarak dün olduğu gibi bugünde, yarında Milletvekillerimizle, tüm teşkilatımızla birlikte sahadayız. AK Parti olarak bir seçimin ardından yarın yeni bir seçime girecekmiş gibi hazır bir teşkilatız. Hiçbir zaman sadece seçim için sokaklardasınız denilenlerden olmadık, olmayacağız. İnşallah önümüzdeki yerel seçim çalışmalarımıza da başlayarak yeni bir zafere imza atacağız. Her zaman dediğimiz gibi durmak yok, yola devam.”

“BİZ VERDİĞİMİZ SÖZLERİ UNUTANLARDAN DEĞİLİZ” 

Ayrıca TBMM’de bir kardeşiniz, bir evladınız, bir dostunuzun olduğunu unutmayın. Ne zaman isterseniz kapımız sizlere açık.” İl Başkanı Hamza Aktürk ise Türkiye Yüzyılı vizyonu doğrultusunda güçlü bir kadro ve halkın desteğiyle yollarına devam ettiklerini belirterek, “ Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizle kolkola yürümeye devam edeceğiz. Biz verdiğimiz sözleri unutanlardan değiliz. Bizim sözümüz milletimizedir” dedi.


 

Bakmadan Geçme