Akşehir'de parkta uyuşturucu operasyonu: 3 kişi gözaltına alındı

Konya'nın Akşehir ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, bir parkta uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 3 kişi gözaltına alındı. Yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi ve şüpheliler adli işlemler için mahkemeye sevk edildi.

Konya'nın Akşehir ilçesindeki bir parkta uyuşturucu ticareti yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, H.K., S.A. ve M.B. isimli üç şüpheliyi gözaltına aldı. Şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda sentetik bonzai ele geçirilirken, H.K.'nin evinde ise sentetik ecza bulundu. Soruşturmayı genişleten ekipler, uyuşturucu madde aldığı tespit edilen diğer şahısları da gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak ve Kabul Etmek" suçundan işlem yapıldı ve serbest bırakıldı. Ancak diğer şüpheli H.K., "Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Kullanmak, Kabul Etmek ve Uyuşturucu Madde Ticareti" suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakmadan Geçme