Akşener: PKK'lıysam tutuklayın beni şerefsizler

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Afyonkarahisar'da millet buluşmasında konuştu. Akşener, 'Eğer ben PKK'lıysam derhal beni tutuklayın şerefsizler.' dedi.

Akşener: PKK'lıysam tutuklayın beni şerefsizler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Millet iradesine ‘darbe’ demek kadar ahlaksız bir şey olmayacağını ifade eden, “Biz sanki seçime değil savaşa gidiyoruz. Bu o kadar ayıp bir şey ki... Millet iradesine 'darbe' demek kadar ahlaksız bir söz olamaz.  Yetkiye, güce, hırsızlığa, haksızlığa doymadınız, onun için de milletin iradesinden kaçıyorsunuz.” şeklinde konuştu.

“PKK’LIYSAM TUTKLAYIN BENİ”
PKK ile mücadele etmenin herkesin boynunun borcu olduğunu dile getiren Meral Akşener, “İYİ Parti'ye oy verirseniz, Sayın Kılıçdaroğlu'nu seçerseniz bir darbe olacakmış. Ya hu ben ne şanssız insanım, bu ülkenin en uzun sınır hattında harekat yapılan operasyona imza atan benim. Eğer ben PKK'lıysam derhal beni tutuklayın şerefsizler. Bir PKK'lıysam tutuklayın beni, PKK ile mücadele etmek herkesin boynunun borcudur.” dedi.

“SAĞ ELİNİZDE HİZBULLAH VAR SİZİN”
Gaffar Okan’ın katilleri ile beraber olduklarını belirten Akşener şu şekilde konuştu: “Gaffar Okkan benim yarı hemşerim, Hendekli bir kardeşimdi. Hizbullah tarafından Diyarbakır'da şehit edildi. Bana laf eden çakallar, sağ elinizde Hizbullah var sizin, Gaffar Okkan'ın katilleriyle berabersiniz, kime laf ediyorsunuz.”
 

Bakmadan Geçme