Akyürek: '14 Mayıs'ta iradelerine sahip çıkan milletimiz aynı kararlılığı 28 Mayıs'ta da gösterecektir'

28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tur oylamasına yönelik yürüttüğü seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, bu kapsamda Konya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti. Daha sonra Kalehan Ecdat Bahçesi'nde vatandaşlarla görüşen Akyürek, 'Şehrimizin sağlık altyapısı oldukça güçlü durumda. Hastanelerimizde ve tüm sağlık tesislerimizde çalışan, emek veren herkese kolaylıklar diliyorum. Hastane ziyaretlerimizde hemşerilerimizin destek ve dualarını aldık. Konyalı hemşehrilerimizin, 14 Mayıs'ta iradelerine nasıl sahip çıktılarsa 28 Mayıs'ta da aynı kararlılıkla hareket edeceklerine inancımız tam' dedi.

Akyürek: '14 Mayıs'ta iradelerine sahip çıkan milletimiz aynı kararlılığı 28 Mayıs'ta da gösterecektir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et


KONYA HABER: AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, Konya genelinde yaptığı seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaş ve esnaf ziyaretlerinden sivil toplum kuruluşlarına kadar Konya’da toplumun tüm kesimleriyle görüşerek istişare eden Akyürek, 28 Mayıs’ta Lider Ülke Türkiye’nin şahlanışı için vatandaştan tam destek sözü alıyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Konya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret eden Akyürek, fizik tedavi ve rehabilitasyon kliniği ile psikiyatri kliniği ve toplum ruh sağlığı merkezinde sağlık çalışanları, hastalar ve hasta yakınlarıyla bir araya geldi. Türkiye’nin şahlanış dönemine gireceği Lider Ülke Türkiye için 14 Mayıs’ta verilen desteğin 28 Mayıs’ta da devam etmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a destek isteyen Akyürek, görüştüğü herkese sandığa gitmelerinin önemini anlattı.

Hastane ziyaretleri sonrası Konya Büyükşehir Belediyesi Kalehan Ecdat Bahçesi'nde de vatandaşlarla görüşen Akyürek, burada da yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Akyürek'e ziyaretlerinde AK Parti 28. Dönem Milletvekili Adayı Hümeyra Saçkesen, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gürbüz ve teşkilat mensupları eşlik etti.

"KONYALILARIN AYNI KARARLILIKLA HAREKET EDECEKLERİNE İNANCIMIZ TAM"
Genel bir değerlendirme yapan Akyürek, “Konya Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Beyhekim Devlet Hastanemize ziyaretlerde bulunduk. Fedakâr doktorlarımızdan, hemşirelerimizden ve bu alanda hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Önceki günlerde de Numune Hastanesi, Toplum Ruh Sağlığı Merkezimizi, Karatay İlçe Sağlık Müdürlüğümüzü, Meram Eğitim ve Araştırma Hastanemizi, Konya Şehir Hastanemizi, Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanemizi ziyaret etmiştik. Tüm Türkiye'de olduğu gibi şehrimizin de sağlık altyapısı oldukça güçlü durumda. Hastanelerimizde ve tüm sağlık tesislerimizde çalışan, emek veren herkese kolaylıklar diliyorum. Hastane ziyaretlerimizde hemşerilerimizin destek ve dualarını aldık. Konyalı hemşehrilerimizin, 14 Mayıs’ta iradelerine nasıl sahip çıktılarsa 28 Mayıs’ta da aynı kararlılıkla hareket edeceklerine inancımız tam. Seçimlerin şehrimiz, ülkemiz, Türk-İslam dünyası ve gönül coğrafyalarımızda bulunan herkes için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

KONYA HABER - KONYA HAKİMİYET HABER 

Bakmadan Geçme