Akyürek: 'Ülkemize, Milletimize, Cumhurbaşkanı'mıza Sahip Çıkalım.'

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Cihanbeyli'de vatandaşları ziyaret ederek, ilçedeki esnaflarla bir araya geldi. İlçede coşkulu bir şekilde karşılanan Akyürek, Cihanbeylilileri 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı desteklemeye çağırdı. 15 Temmuz'da darbe yapmak isteyenlerin 14 Mayıs'a odaklandığına dikkat çeken Akyürek, 'Cenab-ı Hakk birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Biz Selçuklu, Osmanlı torunlarıyız. Yüzlerce yıl Anadolu coğrafyasının yanında Filistin'de Arabistan'da, Afrika'da, Asya'da, Avrupa'da Osmanlı barışını temin etmiş bir ecdadın torunlarıyız. Oyunlara gelmeyeceğiz. Tüm bunların farkında olalım ve ülkemize, milletimize, Cumhurbaşkanı'mıza sahip çıkalım' dedi.

Akyürek: 'Ülkemize, Milletimize, Cumhurbaşkanı'mıza Sahip Çıkalım.'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya haber AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Tahir Akyürek, Cihanbeyli ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.
İlçe halkının yoğun ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Akyürek’in ilçe ziyaretlerine AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Utanç, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ve AK Parti Cihanbeyli İlçe Başkanı Buneyye Ekinci eşlik etti.
Cihanbeyli Belediyesi ve meydan kahvehanesi ziyaretiyle başlayan ilçe programına, sanayi sitesi ve ilçe merkezindeki esnaf ziyaretiyle devam eden Akyürek, Karabağ Mahallesi Hane’i Mevan’da ve Hodoğlu Mahalle Konağı’nda halk toplantılarına katıldı. 


“TARLADA İZİ OLMAYANIN HARMANDA YÜZÜ OLMAZ”
İlçelerde vatandaşlara hitap eden AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, “Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz. Hamdolsun, görev aldığımız dönemde önce Konya merkezde yüze yakın altgeçit, üstgeçit yaptık. Yine; meslek edindirme kursları, hanım lokalleri, gençlik merkezleri, yeni tramvaylar, tramvay hatları, restorasyonlar, yeni stadyum, bilim merkezi, balık hali, hayvan pazarı derken yüzlerce hizmete imza atma imkânı bulduk. Onlarca cadde açma imkânı bulduk. Konya’nın 1200 kilometre merkez caddelerinin tamamını yeniledik. Bisiklet yolları, yeşil alanlar, parklar gibi birçok hizmete imza attık. Sonra da Yeni Büyükşehir Belediye Yasası sonrası da 4 sene çalışma imkânı buldum. Burada Mehmet Kale kardeşimiz, Büyükşehir ve ilçe meclis üyelerimiz ile o 4 senede hem Büyükşehir Sistemi’ni kurduk, hem bazı hizmetlere birlikte imza atma imkânını bulduk. 6 bin kilometre köy yolumuz Büyükşehir’e bağlanmıştı o dönemde. Yaklaşık 3 bin kilometresini tamamlamak nasip olmuştu. Şimdi de yeni Büyükşehir Belediye Başkanımız ve arkadaşlarımız hizmetlere devam ediyorlar” ifadelerini kullandı.


“DOĞALGAZI 2024’TE 31 İLÇEMİZE ULAŞTIRMANIN MÜCADELESİNİ VERİYORUZ”
Türkiye’nin ve dolayısıyla Konya’nın, AK Parti iktidarıyla birlikte hak ettiği hizmetleri almaya başladığını belirten AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, doğalgazın da 2024 yılına kadar Konya genelinde yaygınlaştırılacağını müjdeledi. Akyürek, “Bundan 15-20 sene önce biz görev aldığımızda Konya’nın hiçbir bağlantı yolu çift yol değildi. Konya’nın merkezinde bile doğalgaz yoktu. Biz 2005’te ilk doğalgazı Havzan’da ateşledik. Şimdi 2024 yılının sonuna kadar 31 ilçemize de ulaştırmanın mücadelesini veriyoruz” dedi. 


“OYUNA GELMEYELİM, CUMHURBAŞKANIMIZA SAHİP ÇIKALIM”
Tüm dünyanın 14 Mayıs seçimlerine odaklandığına dikkat çekerek, seçimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı desteklemenin ülke bekası için son derece önemli olduğunu vurgulayan Akyürek, “Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Biden’ın daha seçilmeden dediği hatırımızdadır. ‘Bundan sonra sandık yoluyla Türkiye’deki dostlarımızı destekleyerek Recep Tayip Erdoğan iktidarını devirmemiz lazım’ ifadesini kullandı. Niye sandık yoluyla dedi? 15 Temmuz 2016’da darbe yoluyla devirmeyi denediler ama hamdolsun milletimiz ayağa kalktığı için başaramadılar. Millet desteklediğinde zaten kimse bir şey yapamaz. Hamdolsun Türkiye’de bir iç savaş çıkması engellendi. Türkiye’nin bölünüp parçalanıp bir müstemleke ülke olmasının önüne geçildi. Cenab-ı Hakk birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Biz Selçuklu, Osmanlı torunlarıyız. Yüzlerce yıl Anadolu coğrafyasının yanında Filistin’de Arabistan’da, Afrika’da, Asya’da, Avrupa’da Osmanlı barışını temin etmiş bir ecdadın torunlarıyız. Oyunlara gelmeyeceğiz. Tüm bunların farkında olalım ve ülkemize, milletimize, Cumhurbaşkanı’mıza sahip çıkalım” diye konuştu.

 

 

Bakmadan Geçme