Alacaklısını yolda görünce kurşun yağdırdı

Gaziosmanpaşa'da bir kişi yolda alacaklısını görürken kurşun yağdırdı. İncelemeler sonucunda zanlının 17 adet suç kaydının olduğu öğrenildi.

Olay, dün Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi 911 sokak üzerinde yaşandı.Mikail D. isimli şahıs önceden aralarında alacak verecek meselesi olan Semih K.’ı yolda bir araç içerisinde gördü. Sözlü tartışma büyüyünce Mikal D., silahla araçtan inerek  Semih K.’a kurşun yağdırdı. O anlar bölgedeki güvenlik kamerası tarafından  görüntülendi.

Vatandaşların durumu ihbar etmesi üzerine olay yerine  polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahelenin ardından yaralı hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri ise güvenlik önlemi almak amacıyla bölgede incelemeler yaptı.

Yaralanan Semih K., saldırıyla ilgili açıklamada bulundu. Edinilen bilgiye göre, olaydan önce kardeşinin arkadaşı olan Mikail D.’in evine giderek kendisini sorduğu, araçla giderken başka bir araçta gördüğü alacaklısına ’Kardeşin Serdar’ın borcu var ödeyeceksiniz’ diyerek taraflar arasında tartışmanın bu nedenle başladığı tespit edildi.

Birinin 9, diğerinin 17 adet suç kaydı varmış

Öte yandan Semih K.’nın daha önceden 9 adet suç kaydı bulunduğu ve olay esnasında üzerinden 3,11 gram uyuşturucu madde çıktığı, olayı gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçan zanlı Mikail D.’nin ise daha önceden 17 adet suç kaydının olduğu belirlendi. Polis, zanlı Mikail D.’yi yakalamak için çalışmalara başladı.

Bakmadan Geçme