Alaeddin İlkokulunda Kermes Düzenlendi

Selçuklu İlçesi Alaeddin İlkokulu'nda  Okul Aile Birliğince Hatay İli Antakya İlçesindeki kardeş okulumuz Akhisar 125. Yıl İlkokulu yararına  Kermes düzenlendi.

Alaeddin İlkokulunda Kermes Düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Alaeddin İlkokulu Müdürü Ömer Ekici  Kermeste yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ‘’Kermesimiz yalnızca  Kardeş Okulumuz Antakya Akhisar 125. Yıl İlkokulu’nun ihtiyaçlarının karşılanmasında değil, aynı zamanda öğrencilerimizin sosyal becerilerinin geliştirmelerinde, birbirleriyle kaynaşmalarında ve toplumsal dayanışma bilincinin oluşmasında da önemli bir rol oynuyor.

Velilerin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirilen kermesten elde edilen gelirin Alaeddin İlkokulunun kardeş okulu olan Hatay İli Antakya İlçesinde faaliyet gösteren Akhisar 125. Yıl İlkokulu’nun acil ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacaktır.

Ayrıca ileri tarihlerde düzenleyeceğimiz  kardeş okulda öğrenciler arasında kardeşlik bağlarını güçlendirecek Oyuncağımı Paylaşıyorum, Mektup Arkadaşım, Hayallerim Gerçekleşiyor gibi etkinliklerin de uygulanacağını söyleyen Okul Müdürü Ömer Ekici kermeste emeği geçen bütün idareci, öğretmen, veli ve mahalle esnaflarına verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.’’
 

Bakmadan Geçme