Aleksandar Stanojevic, Galatasaray maçı sonrası istifa edebilir

Konyaspor'un başında çıktığı maçlarda takımın gol dahi atamaması nedeniyle taraftarların eleştiri odağında olan Sırp teknik adam Aleksandar Stanojevic, Galatasaray maçı sonrası istifa edebilir.

Aleksandar Stanojevic, Galatasaray maçı sonrası istifa edebilir
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Toto Süper Lig’de çıktığı ilk 5 maçta gol sevinci yaşayamayan ilk yabancı teknik direktör olarak tarihe geçen ve Taraftarların eleştiri odağında olan Sırp teknik adam Stanojevic’in Galatasaray maçı sonrasında istifa etmesi bekleniliyor.

İlhan Palut’la yolları ayırdıktan sonra taraftarların sert eleştirilerine mahruz kalan Başkan Fatih Özgökçen ve ekibi, Galatasaray maçınada Aleksandar Stanojevic ile çıkacak.  Stanojeviç'in 1 milyon avroluk fesih tazminatından dolayı orta yol bulmaya çalışan yönetim, Galatasaray maçı sonrası Sırp teknik adamın istifa etmesini bekleyecek. Sırp teknik adamın istifa etmemesi halinde sözleşmenin tek taraflı fesih edilmesi bekleniyor.

Stanojevic’in istifa etme ihtimalini düşünen yöneticiler, teknik adam çalışmalarını gizli yürütmeye devam ediyor. Tamer Tuna, Hamza Hamzaoğlu ve Zeki Korkmaz gibi isimler şimdiden ulusal basın tarafından Konyaspor'a yazılmaya başlandı.

İLHAN PALUT İÇİN TRABZONSPOR DEVREDE 
Konyaspor’da Taraftarın çok sevdiği isim haline gelen Konyaspor’un eski teknik direktörü İlhan Palut ile Trabzonspor ilgileniyor. Gelen bilgiler Palut’un Trabzonspor’a sıcak baktığı ve Trabzonspor’dan teklif beklediği yönünde.
 

Bakmadan Geçme