Alexander Blessin: 'Asla bitti diyemem'

Union Saint-Gilloise Teknik Direktörü Alexander Blessin, Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Union Saint-Gilloise, saat 20.45’te deplasmanda Fenerbahçe ile mücadele edecek. Belçika ekibinde Teknik Direktör Alexander Blessin, Ülker Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İlk olarak sakat oyuncularla ilgili bilgiler veren Blessin," Kevin’in en azından 1-2 haftası gerekiyor, koşulara başladı ama ağrıları var. Noah kendisini daha iyi hissetti. Yakın tarihte hazır olacağını düşünüyorum. Ros’un da ağrıları var” dedi.

 

Blessin, Sahalarında oynadıkları ilk maçın 3-0 bitmesiyle ilgili şunları söyledi: “Açıkça konuşmak gerekirse oyuncularıma anın tadını çıkarmalarını söyledim. Asla bitti diyemem bir antrenör olarak. Yarın bu maçın tadını çıkararak mücadele edeceğiz”

 

Takımdaki eksik oyuncular nedeniyle rotasyon yapılıp yapılmayacağı ile ilgili konuşan teknik adam, “Değişiklikler olmak zorunda aralarında cezalı olan, sakat olanlar var. Antrenmandaki sonuca bakarak yarınki kadroyu belirleyeceğim” ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme