Algı, Olgunun önüne geçmesin

İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy, Disiplin Kurulu Başkanı İbrahim Cihat Tanrıkulu, İl Muhasibi Alper Yavuz ve Seçim Koordinatörü Sinan Ünal, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Çakmak, Gazetemiz İmtiyaz sahibi Yusuf Gürbüz'ü, Yazı İşleri Müdürü Zafer Samancı'yı ve İnternet Yazı İşleri Müdürü Taner Özay'ı ziyaret etti. Ulusoy, Cumhur İttifakının İYİ Parti ve Millet İttifakını HDP ile yan yana göstererek bir algı operasyonu yaptığını ifade etti. Ulusoy, 'Vatandaş algının olgunun önüne geçmesine izin vermemeli' dedi.

Algı, Olgunun önüne geçmesin
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYA HABER: İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy, AK Parti medyasının gürültüsünde insanlara kendi öznel sorunlarını anlatmaya çalıştıklarını söyledi. Ulusoy, “Yandaş medyanın yaptıklarını yaparsak yanlış yaparız” şeklinde konuştu. İl Başkanı Kadir Ulusoy, TCK 136 (Kişisel verileri ele geçirme ve yayma suçu) kanunu olan Dezenformasyonun silaha dönüştüğünü ifade ederek, iktidara geldiklerinde yasayı kaldıracaklarını söyledi

. Konya’daki seçim çalışmaları hakkında konuşan Başkan Kadir Ulusoy, vatandaşların kendilerini ilgi ile karşıladıklarını, iktidara geldiklerinde ‘Şöyle yapın, bunları ifade edin’ diyen vatandaşların olduğunu belirterek, “Toplumun teveccühü çok iyi. İktidara geldiğinizde şöyle yapın, böyle yapın diyen vatandaşlar var. Olumlu bir teveccüh var.” dedi. 

“KONYA’DA 5 MİLLETVEKİLİ ÇIKARTACAĞIZ”
İYİ Parti Milletvekillerinin sahada çok aktif olduklarını dile getiren Kadir Ulusoy, “ Milletvekillerimiz sahada çok aktifler bütün ilçeleri dolaşıyorlar. Hatta Konya’da ikinci turlara bile başladılar.” şeklinde konuştu. Gazetemizin Muhabiri Can Yılmaz’ın ‘Vatandaşın en önemli üç sorunu sizce ne?’ sorusunu sorduğunda Kadir Ulusoy Şu şekilde cevap verdi: “Ekonomi, Genç işsizlik ve sığınmacı konusu vatandaşın gündeminde.” 

“6’LI MASA OLARAK ORTAK SORUNLARDA HEMFİKİRİZ”
6’lı masa olarak ortak sorunlarda Millet İttifakının hem fikir olduğunu söyleyen Ulusoy, “6’lı masa olarak ortak sorunlarda hem fikiriz.  Yaptığımız hatalar olur. Olacaktır elbet ama ben Türk milletinden umutluyum. Seçimin birinci turda biteceğini düşünüyorum.” diyerek sözlerini noktaladı. 

KONYA HABER - HAKİMİYET
 

Bakmadan Geçme