Ali Yılmaz net konuştu: Güneysınır halkı beklediği hizmete kavuşacak! 

Yeniden Refah Partisi (YRP) Güneysınır Belediye başkan adayı Ali Yılmaz, gazetemizi ziyaret etti. Yılmaz, yerel seçimler için, Güneysınır halkı beklediği hizmette doyacak yorumunda bulundu.  

Yeniden Refah Partisi (YRP) 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarını devam ettiriyor. Güneysınır ilçesinde aday olarak gösterilen Ali Yılmaz gazetemize ziyaretlerde bulundu.

Yılmaz’ı gazetemizin İmtiyaz sahibi Yusuf Gürbüz ağırladı. Yaklaşan yerel seçimler hakkında açıklamalarda bulunan Ali Yılmaz, “Güneysınır halkı beklediği hizmette doyacak” dedi.  

Ali Yılmaz net konuştu: Güneysınır halkı beklediği hizmete kavuşacak! 

ÖNCELİKLİ SORUN YOL VE ALTYAPI 

Ali Yılmaz gazetemize yaptığı ziyarette Güneysınır’ın sorunlarına değindi. Güneysınır’ın yol ve altyapı ihtiyacı olduğunu belirten Yılmaz, “Güneysınır’ın öncelikli sorunlarından biri yol ve altyapı.

Şimdi Güneysınır merkezde, tabi belli noktalarda altyapı sıkıntılarımız var ama daha çok alt yap sıkıntıları köylerimizde daha fazla. Yani mahallelerimizin hiçbirinde yok.

Altyapı sorunlarını çözmeye çalışacağız. Sorunlar büyükten küçüğe doğru giderilecek. Tabi bu altyapı çalışmaları biraz maliyetli bir çalışma olduğu için şimdi hepsini aynı anda yapacağız

dediğimiz zaman vatandaşı aldatmış oluruz. Evet, öncelik sırasına göre en başta. İnşallah en kısa zamanda gidereceğiz” diye konuştu.  

Ali Yılmaz net konuştu: Güneysınır halkı beklediği hizmete kavuşacak! 

“GENÇ NÜFUSUN GÖÇÜNÜ AZALTACAĞIZ” 

Güneysınır’ın istihdam sorununa vurgu yapan Yılmaz, genç nüfusun göçünü engellemek için tarım ve hayvancılık alanında destek verileceğini söyledi.

Yılmaz, “Güneysınır’ın en büyük sorunu istihdam sorunu, güney sınır günden güne kan kaybediyor. Güneysınır’da kalmak

isteyen ancak istihdam sorunundan dolayı kalamayan gençlerimizi burada tutmak için gerek arazi boyutunda gerek iş boyutunda geçim kaynakları, tarım ve hayvancılık alanında destek vereceğiz” dedi.  

Başkan adayı Yılmaz, başıboş sokak hayvanları sorunu hakkında çalışmaları olduğunu, Güneysınır’ın başıboş hayvanlarla alakalı sorunu en kısa zamanda gidereceklerini ifade etti.  

Ali Yılmaz net konuştu: Güneysınır halkı beklediği hizmete kavuşacak! 

VATANDAŞ HİZMET BEKLİYOR 

Ali Yılmaz, yaklaşan mahalli seçimler hakkında, vatandaşların kendilerine olan ilgisinin büyük olduğunu ve hizmet beklediklerini kaydetti.

Yılmaz, “Seçim süreci çok güzel gidiyor. Halkta büyük bir teveccüh var inşallah 31 Mart akşamında Yeniden Refah Belediyesi görevde olacak.

Merkezde çok büyük bir teveccüh var. Bunun yanında da bizim güney sınırında 18 mahalleden oluşan bir yer var merkezi çıktığımız zaman dışarıda 14 tane mahallemiz kalıyor.

Mahallelerde de yüksek oranda bir desteğimiz var. Vatandaş artık hizmet bekliyor. Daha önceden ilçe başkanı dönemimizde de yaptığımız hizmetler

vatandaş takdir ettiği için şu anda yeniden refah partisine de bizim bunu başaracağına inandıkları için vatandaşı da çok büyük bir teveccüh var.

Onun için bizim bir iddiamız var. Allah’ın izniyle Güneysınır’da oyların çoğunluğunu alacağız. Ondan da şüpheniz olmasın” şeklinde konuştu.

Ali Yılmaz net konuştu: Güneysınır halkı beklediği hizmete kavuşacak! 

 

Özel Haber

Bakmadan Geçme