Ali Yüksel Konya'da Basınla Buluştu

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri sonrası Yeniden Refah Partisi'nden Konya Milletvekili seçilen Ali Yüksel, Konya'da basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Heyecanı gözlerden kaçmayan Ali Yüksel, 'Konya Yeniden Refah Milletvekili olarak, 2'nci Refah ve 2'nci Erbakan döneminde Millî Görüş mensupları olarak Meclis'te mesaimize başlamış olacağız inşallah' dedi.

Ali Yüksel Konya'da Basınla Buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya’da birinci sıradan Milletvekili olarak seçilen Ali yüksel, Karaman’dan hicret etmiş olan bir ailenin ferdi olarak, 1 Mart 1949’da Antalya Konyaaltı Doyran Köyünde doğmuştur. Konyalı değilsin gibi söylentilere karşı, eşinin Konyalı olduğunu; Konya’yı Selçuklunun başkenti olarak, Konya’yı ve Konyalıların kendisi için çok değerli bulduğunu belirtti.

“19 MAYIS’TA İL SEÇİM KURULU’NDAN MAZBATALARIMIZI ALIYOR OLACAĞIZ”

Millî görüş mensubu olarak maksatlarının sadece koltuk sahibi olmaktan ziyade hedef ve maksatlarının millete hizmet etmek olacağını vurgulayan Ali Yüksel, “YSK takvimine göre, bir aksama olmaz ise kesin sonuçların ilânı günü olan 19 Mayıs’ta İl Seçim Kurulu’ndan mazbatalarımızı alıyor olacağız, karne sevinci yaşayan gençler, talebeler gibi, şenlik içinde olacağımız bugünde hepinizi bu demokrasi ritüeline davet ediyoruz. TBMM İç Tüzüğüne göre, Genel Kurul, kesin seçim sonuçlarının açıklanmasını takip eden üçüncü gün yani 19 Mayıs’ta kesin sonuçlar ilân edilirse, 22 Mayıs Pazartesi günü 28 inci Dönem olarak açılacak. Yeni dönemin milletvekilleri olarak bizler alfabetik sırayla, seçim çevresi ve isimlerine göre kürsüye gelerek yemin metnini okuyacağız ve Konya Yeniden Refah Milletvekili olarak, 2'nci Refah ve 2 inci Erbakan döneminde Millî Görüş mensupları olarak Meclis’te mesaimize başlamış olacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

“OYUMUZ ERDOĞAN’A BİR DAHA ERDOĞAN’A”

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ikinci tura kalmasına değinen Yüksel, “2'nci tur seçim çalışmalarımız sırasında, seçim kampanyasında oy talebimizdeki mottomuz Sayın Genel Başkanımız tarafından “Bir Oy Erdoğan’a Bir Oy Yeniden Refah’a” olarak belirlenmiştir. Bizler bunu sahada “Bir Oy Erdoğan’a Bir Oy Erbakan’a” olarak ifade ettik. Seçimlerin milletvekili seçimlerine ait kısmı tamamlanmıştır ve sonuçları da kesinleşmek üzeredir. 2'nci tura kalan ve 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı seçiminde tabidir ki Cumhur İttifakı Adayımız olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan desteğimiz sahalarda çalışmalarımız ile karşılık bulacak ve devam edecektir. Bu bağlamda oy talebimizi sahada “Oyumuz Erdoğan’a Bir Daha Erdoğan’a” olarak ifade edeceğiz inşallah” dedi.

EDA NUR AKSOY

Bakmadan Geçme