• Haberler
  • Güncel
  • Alimler, Ulemalar uyarıyor: Çok yakın zamanda gökten bir ses duyulabilir

Alimler, Ulemalar uyarıyor: Çok yakın zamanda gökten bir ses duyulabilir

Youtube Kanalında dini sohbetler yapan Semazen Mustafa Karakaya, çok ilginç bir iddia ortaya attı. Dünya'nın birçok bölgesinde ilginç olayaların gerçekleştiğini vurgulayan Karakaya, çok yakın zamanda gökten bir ses duyulabileceğini öne sürdü.

Alimler, Ulemalar uyarıyor: Çok yakın zamanda gökten bir ses duyulabilir
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş depremin ardından birçok felaketin yaşandığını belirten Karakaya, sadece Türkiye değil. Dünyanın birçok bölgesinde ilginç, acayip olayların gerçekleşmeye devam ettiğini ileri sürdü. 

Karakaya,  “Kıymetli kardeşler. Dünya bilim örgütleri dahi şunu paylaştı. Evet çok sık şekilde dünyanın her bir tarafında gözle görülen göktaşlarının yağmasını göreceğiz. Ve buna herkesin artık hazır olması gerekiyor Denildi. Şimdi değerli kardeşler, Peygamber Efendimiz ise bizlere nitekim hadisi şerifte şöyle buyurmaktadır. Şu on beş şey gerçekleşmedikçe gökten taş yağmaz. Şu 15 şey gerçekleşmedikçe insanlar maymuna ve domuza dönmez. Ve büyük zelzeleler ve Hazreti Mehdi ortaya çıkmaz. Değerli kardeşler, on beş kaset hadisinde konu aldığımız evet 15  Konuyu da hep birlikte burada işlemiştik ve nihayetinde şunu söylemeliyiz ki vakit artık yaklaşıyor. Dün gece İstanbul semalarında Üsküdar sahilinde bir genç grup video çekerlerken arkalarında birdenbire Gökten düşen bir taşı görüntülediler. işte ekranda da görmüş olduğunuz gibi. Tabii farklı açılar var. Bu izlediğiniz görüntü farklı açı. Bir de bu gencin görüntülediği farklı açı. Yani iki video gündeme düştü değerli kardeşler, Peki bunlar nedir? Bunlar neyin alametidir? Işte bunu sizlere aktaracağız.“ ifadelerini kullandı.

“ÇOK YAKIN ZAMANDA GÖKTEN BİR SESİN DUYULACAĞINI HEPİMİZ KULAKLARIMIZLA İŞİTECEĞİZ”

Yerzünde onca hezimetin, onca zinanın yaşandığını vurgulayan Karakaya,  “Yeryüzünde onca hezimetin, onca zinanın, onca fuhuşiyatın, onca haramın olduğu bir zaman diliminde işte Allah bu alametleri ve bu felaketleri bizlere gösteriyor değerli kardeşler. Gerçekten önümüzdeki zamanlarda bizleri bekleyen çok büyük felaketler yaşayabiliriz. çok yakın zamanda gökten bir sesin duyulacağını hepimiz kulaklarımızla işiteceğiz. Değerli kardeşler, O güne mutlak yakınız. Evet alimler, ulemalar dahi bunu söylüyorlar. Vakit o kadar yakın ki, Hazreti Mehdi günden güne hazırlanıyor ve ordusu ise İslam mücadelesi ve dini bir mücadele halinde İslam şiarını dünyaya yaymaya çalışıyor. Ama bu görülmeyen taraf Görülen tarafta ise zina sahilleri her yeri birbirine katmış insanlar maalesef duymamazlıktan, görmemezlikten gelmeye devam ediyor. Işte bu da bize gösteriyor ki kıyamet kapımızda değerli kardeşler.”  Şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme