Altay: Sportif Bölgeler Daha Konforlu Hale Gelecek

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Çumra'daki Apa Kamp Alanı'nda yapılan incelemelerde, Çumra Belediye Başkanı Recep Candan ile birlikte kampın fiziki durumu, tesisler ve spor alanları üzerinde detaylı bir inceleme yaptı. Başkan Altay, öğrencilerin konforunu ve eğitim olanaklarını en üst düzeye çıkardıklarını belirterek, kampta bulunan gençlere sunulan imkanların genişletildiğini, sosyal, kültürel ve sportif bölgelerin daha donanımlı hale getirdiklerini ifade etti.

Altay: Sportif Bölgeler Daha Konforlu Hale Gelecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın Çumra ilçesinde bulunan Apa Kamp alanını inceledi.

Altay, kampın fiziki durumu, tesisler ve spor alanları üzerinde yaptığı detaylı incelemede öğrencilerin konforunu ve eğitim olanaklarını en üst düzeye çıkardıklarını belirterek, kampta bulunan gençlere sunulan imkanların genişletildiğini, sosyal, kültürel ve sportif bölgelerin daha donanımlı hale getirdiklerini ifade etti.

Çumra Belediye Başkanı Recep Candan’ın da eşlik ettiği inceleme ziyaretinde Başkan Altay, Selçuk Üniversitesi ile yapılan protokol kapsamında kullanılan kamp kayıtlı, Bilgehane ve Lise Medeniyet Akademisi'nin sosyal ve sportif faaliyetlerini destekleyen önemli bir merkezde haline geldiğini vurgulayarak, 34 bin 500 metrekarelik alana sahip Çumra Apa Kamp Alanı'nın sadece yaz aylarında değil, yıl boyunca etkin şekilde işlediğini belirtti.

Başkan Altay, Selçuk Üniversitesi iş birliğiyle kamp alanında hafta sonları doğa kampları, aile kampları ve spor kampları düzenlendiğini ifade ederek, öğrencilere yönelik desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini söyledi. Başkan Altay, Selçuk Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen etkinliklerin gençlere katkılarının devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme