Altılı Masa adayını açıklıyor mu? O sözler gündemden düşmüyor

Altılı Masa, daha önce yaptıkları açıklamalarda kendi adaylarını açıklama şartını, seçim tarihinin duyurulması olarak açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim tarihine ilişkin 14 Mayıs çıkışından sonra Altılı Masa'nın adayı yeniden gündem oldu.

Altılı Masa adayını açıklıyor mu? O sözler gündemden düşmüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz süreçte AK Parti’ye sıkça seçim çağrısında bulunan muhalefet partileri, seçim kararının alınmasından sonra adaylarını açıklayacaklarını ifade etmişlerdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim tarihine ilişkin ''Menderes, 14 Mayıs 1950'de 'Yeter söz milletin' dedi, milletimiz 73 yıl sonra 6'lı masaya aynı gün 'Yeter' diyecek' '' sözlerinden sonra siyaset arenası iyiden iyiye canlandı. 

ALTILI MASANIN ADAYI YENİDEN GÜNDEM OLDU

Seçim tarihi ile ilgili bir rakamın en üst düzeyden telaffuz edilmesinden sonra Hem Kemal Kılıçdaroğlu'nun hem de Meral Akşener'in “Seçim tarihini açıklayın, adayımızı açıklarız” sözleri yeniden konuşulmaya başlandı. 

ALTILI MASA'NIN ADAYI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA HENÜZ GELMEDİ

Akşener ''seçim tarihini açıklayın, ertesi gün adayımızı açıklarız'' demişti. İYİ Parti ve CHP cenahından henüz konuya dair bir açıklama yapılmadı. 
 

Bakmadan Geçme