Altun, 'Karabağ Zaferi Konferansı'nda konuştu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türk dünyasının kuvvetine ve başarısına tahammülü olmayanların Karabağ zaferini yeni dezenformasyonlarla baltalamaya çalıştığını belirterek, 'Türk dünyası olarak birlik ruhuyla Azerbaycan davasının sesi olmaya devam edeceğiz. Dezenformasyonlara, karalama kampanyalarına müsaade etmeyeceğiz. Azerbaycan'ın haklı zaferine gölge düşürtmeyeceğiz.' dedi.

Altun, 'Karabağ Zaferi Konferansı'nda konuştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altun, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Müşaviri Hikmet Hacıyev'in katılımıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konferans Salonu'nda düzenlenen "Karabağ Zaferi Konferansı: Azadlığa Kavuşan Kadim Vatan" programına katıldı.

Buradaki konuşmasında Karabağ zaferinin yıl dönümünde bir araya gelmekten ve konferansa ev sahipliği yapmaktan büyük onur ve mutluluk duyduklarını vurgulayan Altun, "Ne mutlu ki bugün Karabağ zaferinin 2. yıl dönümünü şanla, şerefle kutluyoruz. Gardaş Azerbaycan'ın Ermeni işgali altındaki topraklarını azat etmek için verdiği kurtuluş mücadelesi, tarihe altın harflerle yazılan kutlu bir zaferle taçlandı." diye konuştu.

Altun, bu şanlı mücadelede şehit olanlara rahmet, gazilere ise şifa dileyerek, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Karabağ zaferinde emeği geçen herkese şükranlarını iletti.

Bakmadan Geçme