Altunyaldız: Cumhurbaşkanımız Konya'mızı çok seviyor

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, 'Konya'mız Cumhurbaşkanımızı, O da Konya'mızı çok seviyor. Tarihi kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanımız, şehrimize yine müjdelerle geldi' dedi.

Altunyaldız: Cumhurbaşkanımız Konya'mızı çok seviyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Konya Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, seçim çalışmaları kapsamında Seydişehir ilçesinde mahalleleri ziyaret ederek saha çalışmaları gerçekleştirdi.

'Ülkemizin birlik ve beraberliği için mücadele ediyoruz' diyen Ziya Altunyaldız, "Seydişehir'de Eti Alüminyum A.Ş. Tesislerindeyiz. İşçi kardeşlerimizle bir arayageldik. AK Parti iktidarı olarak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile 21 yıllık yürüyüşümüzde insanın huzuru ve mutluluğu, emekçinin hakkının teslim edilmesi, herkesin Türkiye Cumhuriyeti'nde birinci sınıf vatandaş olma huzurunu, güvenini ve onurunu yaşamasıve ülkemizin birlik ve beraberliği için mücadele ediyoruz” dedi.

'TÜRKİYE'NİN GELİŞİMİNİ ÖNCELİYORUZ'

Türkiye'nin gelişimi için çaba gösterdiklerini kaydeden Ziya Altunyaldız, "Burada işçi kardeşlerimizle beraberiz. Üretimi, istihdamı, Türkiye'nin gelişimini önceliyoruz. Türkiye Yüzyılı'nı inşallah üretimin, refahın, kalkınmanın yüzyılı yapmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seydişehir'de de çok güzel sonuçlar alacağız. Çünkü bu coğrafya her zaman AK Parti'mize, Cumhurbaşkanımıza sonsuz güven duymuştur ve sonsuz destek vermiştir. Bir kez daha 14 Mayıs'ta bu güveni, bu desteği tazeleyeceğiz. Durmak yok, yola devam diyoruz. İnşallah 14 Mayıs'ı zafer günü olarak kutlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

'CUMHURBAŞKANIMIZ MÜJDELERLE GELDİ'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2 Mayıs'ta gerçekleştirdiği Konya mitingini değerlendiren Ziya Altunyaldız, "Konya'mız Cumhurbaşkanımızı, O da Konya’mızı çok seviyor. Tarihi kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanımız, şehrimize yine müjdelerle geldi. Mitingimize katılım sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

'KONYA'MIZDA SEVGİ SELİ OLUŞTU'

Konya'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli oluştuğunu dile getiren Ziya Altunyaldız, "Şehrimizin 31 ilçesinden Cumhurbaşkanımıza adeta bir sevgi seli oluştu. Hemşerilerimiz Kılıçarslan Meydanımızı yine tamamen doldurdu. Cumhurbaşkanımız da 14 Mayıs seçimleri öncesi Konya'mızdan memnuniyetle ayrıldı” dedi.

'74 KALEM ESER VE PROJENİN AÇILIŞINI YAPTI'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konya'da 74 kalem eser ve projenin açılışını yaptığını hatırlatan Ziya Altunyaldız, "Cumhurbaşkanımız Konya'mızda Avrupa'nın en büyük güneş tarlası Karapınar Güneş Santrali (GES), Bozkır Barajı, Abdülhamit Han Caddesi ve savunma sanayi araç teslimi ile yapımı tamamlanan 74 kalem eser ve projemizin açılışını yaptı. Cumhurbaşkanımız burada ayrıca, Şırnak Cudi Gabar'da günlük 100 bin varil üretim kapasitesine sahip petrol bulunduğunun müjdesini verdi" diyerek sözlerini tamamladı.

Bakmadan Geçme